Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație în mediul online! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actriță Melis Sezen, pe lângă cea pentru actorie!

,
melis sezen

Melis Sezen, o tânără actriță apreciata in Turcia

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgita actriță Melis Sezen, care a dat viață personajului Derin în serialul Infidelul, mai are o pasiune nebănuită dincolo de cea pentru actorie.

Melis Sezen are doar 25 de ani și cu toate acestea tânăra se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe din generația ei. În cei șase ani de activitate pe platourile de filmare, frumoasă actrița a reușit să cucerească publicul din Turcia dar și din străinătate, cu naturalețea și talentul ei uriaș. De curând, celebra actrița le-a împărtășit fanilor săi care este cea de-a două mare pasiune a să, dincolo de actorie.

Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație în mediul online! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actrița Melis Sezen

Născută în anul 1997, în Istanbul, Melis Sezen a crescut și a primit o educație aleasă într-o familie cu origini mixte, grecești din partea mamei sale și albaneze din partea tatălui ei. Pentru că părinții săi i-au descoperit talentul nativ actoricesc încă din copilărie, peste ani au îndrumat-o să urmeze o carieră în domeniul actoriei. Astfel, Melis Sezen a studiat în cadrul prestigiosului liceu Anatolian Selimpaşa Atâtürk, iar apoi s-a înscris la Centrul de Artă Müjdat Gezen.

Citeste si: Cine este și câți ani are Melis Sezen, actrița care joacă rolul Derin în noul serial Infidelul, care va începe din 17 august, la Kanal D! Iată cum arată tânăra actriță fără machiaj!

După un an Melis a fost admisă la Facultatea de Media și Arte Vizuale din cadrul Universității Koç din Istanbul, pe care a absolvit-o cu brio. Cel mai mare succes de până acum l-a cunoscut după interpretarea magistrala a rolului principal negativ în distribuția serialului Infidelul.

Dincolo de marea ei pasiune pentru actorie, Melis Sezen mai practică și dansul atunci când nu se află pe platourile de filmare. De curând, frumoasă actrița a publicat pe contul ei de socializare, unde are 1,6 milioane de urmăritori, un scurt filmuleț în care face o demonstrație uluitoare de Belly dance, spre marea încântare a fanilor ei.

Citeste si: Actrița Melis Sezen a primit amenințări din partea unor fani ai serialului “Infidelul”; aceștia ajunseseră să “confunde personajul cu actorul”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Gest extraordinar făcut de actrița Özge Özder, Derya, din serialul ''Infidelul''

Lovitură pentru toți consumatorii de energie: vor trebui să achite o taxă suplimentară, pe lângă factura la energie

Gest extraordinar făcut de actrița Özge Özder, Derya, din serialul ''Infidelul''

Cum arată Derin din serialul Infidelul fără machiaj. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată actrița Melis Sezen

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies