Derin din serialul Infidelul, o mare iubitoare de animale! Iată cate patrupede are celebra actrița Melis Sezen!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2022, 15:23
video Foto(5)

Dragostea pentru animale vine încă din copilărie. Melis Sezen a crescut într-un mic sat de lângă Istanbul, Silivir.

Melis Sezen, cea care da viață personajului Derin în serialul “Infidelul” difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, este o actrița în plină ascensiune în Turcia, fiind distribuită, de la o vârstă fragedă, în numeroase seriale și filme de lung metraj.

Derin din serialul Infidelul, o mare iubitoare de animale

Disciplinată, muncitoare, încăpățânată dar și foarte emoțională, așa cum se descrie în declarațiile date presei locale, frumoasă actrița are o mare slăbiciune: dragostea să pentru animale.

Actrița Melis Sezen are acasă peste douăzeci de pisicuțe și patru căței pe care îi iubește și îi răsfață ori de câte ori are o pauză de filmări. Patrupedele se bucură de o curte mare, exact cea în care a copilărit și frumoasa actrița.

Citeste si: Actrița Melis Sezen a primit amenințări din partea unor fani ai serialului “Infidelul”; aceștia ajunseseră să “confunde personajul cu actorul”

„Filmăm un serial TV în Izmir, și regizorul mi-a adus o pisica la fereastră rulotei. Se pare că pisica rătăcea pe platoul de filmare. Inițial, nu am vrut să o iau dar mi-a fost milă și am adoptat-o. I-am spus Deren, numele personajului pe care îl interpretăm. Când s-au terminat filmările am luat-o cu mine, la Istanbul, și a avut câțiva pui. Am luat și pisica și puii când a început pandemia și ne-am întors cu toții la Silivri.

Deren s-a reimperecheat în timp ce alăpta puii și născut din nou. Ulterior am sterilizat-o 😊. Între timp au venit foarte multe pisici de pe stradă, iar eu adopt imediat orice animal. Deci familia noastră a crescut 😊 Câinii noștri, Oscar și Pan, erau deja cu noi. Apoi au venit câini de pe stradă și i-am adoptat și pe ei. Ușa noastră este întotdeauna deschisă pentru orice animăluț vine, așa că am devenit o mare familie”, a
povestit actrița într-un interviu Pentru InStyle Turcia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dragostea pentru animale vine încă din copilărie.

Melis Sezen a crescut într-un mic sat de lângă Istanbul, Silivir, unde s-a mutat cu părinții când avea cinci ani. De altfel, aceștia și-au dorit foarte mult că Melis și fratele ei să crească în mijlocul naturii și înconjurați de animale.

„Am crescut printre animale, pisici, câini, păsări, țestoase, pești, iepuri, rate, iguane... Întotdeauna am avut o familie mare. Acum avem patru câini și mai mult de douăzeci de pisici.

Când sunt în Silivri, mă joc cu pisicile și câinii în grădina, desculță”, a adăugat Melis Sezen pentru publicația Instyle Turcia.

Citeste si: Ali, fiul Asyei și al lui Volkan din serialul Infidelul, se bucură de căldura și iubirea unei familii unite și fericite în viața reală! Iată cine sunt părinții talentatului adolescent Alp Akar!