Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul, care va începe din 17 august la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

,

Serialul de excepție Infidelul aduce în atenția publicului, actori talentați și apreciați pentru experiență lor uluitoare acumulată pe platourile de filmare.


In articol:

Producția turcească Infidelul, al cărei titlu original este Sadakatsiz, va avea premieră la Kanal D pe 17 august 2022 și va fi difuzată de miercuri până vineri de la ora 20:00.

Serialul va aduce în atenția telespectatorilor o poveste impresionantă de viață a unei femei, greu încercată de soarta încă din copilărie, când a rămas orfană și care se va zbate din răsputeri pentru a face față tuturor piedicilor și greutăților apărute.  

Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul, care va începe din 17 august la Kanal D

Încă din copilărie Asya visa să ajungă medic și să aibă într-o bună zi propria ei familie, care îi lipsise mereu. Însă destinul avea să îi înlesnească viață pe plan profesional și să i-o îngreuneze pe plan sentimental. Ajunsă medic așa cum își dorise, Asya își întâlnește la un moment dat și bărbatul ideal în viziunea ei, Volkan, un arhitect renumit.

Cei doi îndrăgostiți se căsătoresc și devin părinții unui băiețel. Deși păreau o familie fericită și duceau un trăi tihnit, în cele din urmă viața Asyei va lua o întorsătură dramatică, în clipa în care va descoperi că soțul ei o trădeaza de multă vreme.

Citeste si: Cine este Caner Cindoruk, Volkan din ”Infidelul”, noul serial care va fi difuzat la Kanal D. Detalii incredibile despre viața actorului

Cansu Dere va da viață eroinei serialului turcesc Infidelul, Asya

Celebra actrița Cansu Dere a devenit cunoscută publicului din România încă din anul 2010 când a jucat în distribuția serialului Ezel, în rolul Eysan și apoi a revenit la Kanal D în serialul fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii în care a jucat rolul cadânei Firuze.

Cansu Dere are 41 de ani și o experiență de circa 20 de ani în domeniul actoriei.

Talentata actrița a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele ei apariții pe micile ecrane, iar în ultimii ani a jucat și în filme artistice de succes. Deși inițial și-a dorit o carieră în domeniul Arheologiei și a studiat în cadrul Facultății de Arheologie din Istanbul, treptat a realizat că nu poate stă departe de marea ei pasiunea, actoria și a decis să se reorienteze către acest domeniu.

În anul 2004 a debutat pe micile ecrane cu un rol secundar într-un serial de televiziune. Apoi au urmat multe roluri în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Caner Cindoruk va juca rolul principal Volkan în serialul Infidelul

Caner Cindoruk este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia. Caner are 42 de ani și o vastă experiență pe platourile de filmare. Publicul din România l-a cunoscut pe chipeșul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Kosem, în rolul Silhatarului Mustafa Pasha, iar din 17 august va reveni la Kanal D în serialul Infidelul.

Caner Cindoruk și-a descoperit talentul actoricesc încă din adolescență, când a început să joace în echipa de teatru a liceului în care studia. La vârsta majoratului s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Conservatorului de Stat al Universității Cukurova, în Adana, orașul lui natal. A debutat pe scenă Teatrului din Adana în anul 1997, iar că actor de televiziune și-a făcut debutul în anul 2007. Dacă pe plan profesional Caner s-a bucurat de mari succese, în viața personală celebrul actor a întâmpinat multe dezamăgiri și încă își caută jumătatea.

Melis Sezen, actrița care joacă rolul Derin în noul serial Infidelul

Tânăra actrița Melis Sezen s-a născut în anul 1997, în Istanbul, într-o familie cu origini mixte, mama ei provine din Grecia, iar tatăl din Albania. Melis și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă din copilărie, atunci când părinții ei au decis să o îndrume și să sprijine mereu spre o carieră strălucită în acest domeniu.

La vârsta majoratului, Melis Sezen a fost admisă la Facultatea de Media și Arte Vizuale din cadrul Universității Koç din Istanbul pe care a absolvit-o cu succes devenind actrița cu drepturi depline. Tânăra a debutat pe platourile de filmare la 19 ani, în distribuția serialului Arkadaşlar İyidir, care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Citeste si: Cansu Dere, actrița principala din serialul “Infidelul”, care va avea premiera la Kanal D pe 17 august, a trecut prin experiența trădării în dragoste “Minciuna este ceva atât de urât încât nu vreau să am un mincinos în viața mea”

Burak Sergen, actorul care joacă rolul Haluk în noul serial Infidelul

Celebrul Burak Sergen face parte din elită actorilor talentați și apreciați ai Turciei, care și-a construit o carieră de succes atât în actorie cât și în muzică, dovedind un talent uriaș în ambele domenii, de-a lungul celor 40 de ani de carieră. Absolvent al Facultății de Teatru și Film în cadrul Conservatorului de Stat din Ankara, Burak Sergen a debutat că actor pe scenă teatrului din Bursă, unde a ocupat peste funcțiile de director adjunct și apoi director general.

Între timp acesta a fost remarcat de marile case de producții din Istanbul și astfel a fost selectat să joace și în seriale și filme artistice. Dincolo de carieră, Burak Sergen nu a avut parte de o viață personală tihnită deoarece a trecut prin două divorțuri și în prezent se află la cel de-al treilea mariaj.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Cine este și câți ani are Özge Özder, actrița care joacă rolul Derya în noul serial Infidelul, care va începe din 17 august, la Kanal D! Iată cine este celebrul ei soț!

Alertă meteo în Moldova - Cinci judeţe, sub Cod portocaliu de ploi şi furtună

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Burak Sergen, actorul care joacă rolul Haluk în noul serial Infidelul, se află la al treilea mariaj! Iată cine este actuala lui soție!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies