Volkan din serialul Infidelul, cele mai dificile momente din viața sa! Celebrul actor Caner Cindoruk a suferit cumplit din cauza pierderii celei mai iubite femei

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2022, 13:47
Foto(4)

Caner Cindoruk face parte din categoria celor mai talentați și admirați actori ai momentului în Turcia.

Deși are 42 de ani, Caner Cindoruk, actorul care a dat viață personajului central în serialul Infidelul, continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale uluitoare în producții de excepție realizate în Turcia. În cei peste douăzeci de ani de experiență pe platourile de filmare, Câner Cindoruk a reușit să cucerească telespectatorii încă de la primele sale roluri jucate magistral în seriale de succes, care au însemnat primii pași către carieră strălucită de astăzi.

Volkan din serialul Infidelul, cele mai dificile momente din viața sa

Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul Caner Cindoruk încă din anul 2017, când a jucat în producția Kosem, în rolul Silahtarului Mustafa. Și tot atunci, îndrăgitul actor s-a îndrăgostit iremediabil de o colegă de platou, superbă actrița Farah Zeynep Abdullah, care i-a devenit oficial iubita la scurt, însă relația lor s-a destrămat după aproape un an din cauza unor neînțelegeri apărute.

Dacă pe plan profesional, Caner Cindoruk s-a bucurat mereu de mari succese și a fost premiat pentru performanțele sale actoricești, în viața personală, talentatul actor s-a confruntat cu multe dezamăgiri și deziluzii din cauza relațiilor eșuate.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Citeste si: Cine este și cum arată mama actorului Caner Cindoruk, Volkan din serialul „Infidelul”. Cei doi au o relație foarte apropiată

Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, schimbare uluitoare de look, pentru noul proiect în care joacă! Carismaticul actor a surprins cu o alură mult mai matură si sobră!

Anul 2020 a reprezentat pentru celebrul Caner Cindoruk unul de grea încercare, deoarece a suferit teribil din cauza decesului celei mai dragi și iubite femei din viața lui. Este vorba despre bunica acestuia, care s-a stins din viață brusc, răpusă de o afecțiunea incurabilă și a pricinuit familiei mare suferință. Renumitul actor a publicat atunci pe contul lui de socializare o imagine emoționantă, în care apărea alături de bunica lui, cea pe care a iubit-o enorm și a considerat-o a două lui mama.

Citeste si: Ea a fost marea iubire a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul! Iată cine este actrița de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor pentru producția Kosem

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!