Ea a fost marea iubire a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul! Iată cine este actrița de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor pentru producția Kosem

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 sep 2022, 14:37
caner cindoruk din serialul Infidelul Foto(5)

Caner Cindoruk, un actor desăvârșit 

Sursa: Captură KANAL D

Caner Cidoruk, actorul care joacă rolul Volkan în serialul Infidelul, este un renumit pentru viața lui boemă de aventurier. Iată cine a fost marea lui iubire!

Caner Cindoruk are 42 de ani și peste două decenii de activitate în domeniul actoriei. Deși a atins deja cele mai înalte culmi ale succesului pe plan profesional, carismaticul actor continuă să persevereze și să își surprindă fanii cu noi apariții impresionante în producții de excepție. În viață personală însă celebrul actor nu s-a bucurat de același mare succes, deoarece a trăit multe dezamăgiri și încă își caută jumătatea ideală alături de care să își întemeieze o familie.

Deși a încercat mereu să fie cât mai discret în ceea ce privește viață sentimentală, presa turcă a reușit de-a lungul anilor să îl surprindă pe Caner Cindoruk alături de femei superbe care i-au fost iubite. Dintre acestea cea mai mare iubire ce l-a marcat profund pe chipeșul actor a fost frumoasă actrița Farah Zeynep Abdullah, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor pentru serialul Kosem.

Ea a fost marea iubire a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul

Caner Cindoruk se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai Turciei. În cei peste douăzeci de ani de experiență în domeniul actoriei, acesta a reușit să cucerească inimile telespectatorilor cu numeroasele roluri jucate magistral în producții de mare succes. Publicul din România l-a urmărit pe celebrul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Kosem.

Citeste si: Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc Infidelul, explică de ce serialul este un succes “Cu toții ne putem confrunta cu această nestatornicie a sentimentelor”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Rolul Silahtarului Mustafa nu a însemnat doar un mare succes pe plan profesional, ci va rămâne special în inima lui Caner Cindoruk deoarece în acea perioada s-a îndrăgostit iremediabil de superba actrița Farah Zeynep Abdullah.

Impresionat de alura ei de Cosânzeana, actorul a trăit una dintre cele mai intense povești de iubire, înfiripată pe platourile de filmare.

Însă relația lor a durat aproape un an, căci în 2017 au decis să se despartă și să meargă fiecare pe drumul lui din cauza diferenței destul de mari de vârstă dar a altor mici neînțelegeri. Aceștia s-au despărțit de comun acord și au continuat să rămână prieteni și buni colegi de breaslă.

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebrul actor Caner Cindoruk, la doi ani de la încheierea filmărilor și unde și-a petrecut vacanța în vara aceasta!