Cum arată Asya din serialul Infidelul fără machiaj! Celebra actriță Cansu Dere s-a fotografiat în vacanță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost uluiți!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2022, 20:55
video Foto(6)

Îndrăgita actriță Cansu Dere, care da viață personajului central Asya in serialul Infidelul, nu s-a sfiit să apară în mediul online fără machiaj.

Cansu Dere, care interpretează magistral rolul Asya în producția Infidelul, difuzată la Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20:00, se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe ale momentului în Turcia, datorită talentului ei uluitor și a carismei sale fermecătoare, dovedite în multe seriale și filme în care a jucat de-a lungul celor douăzeci de ani de carieră.

Deși are 41 de ani, Cansu Dere arată impecabil, având o silueta de invidiat.

Mai mult decât atât celebra actrița nu a recurs la nicio operație estetică de înfrumusețare și a preferat mereu să cucerească publicul cu naturalețea și talentul ei actoricesc și nu cu o frumusețe artificială. Publicul din România a cunoscut-o pe Cansu Dere încă din anul 2010, când a jucat în serialul Ezel, iar ulterior această a reapărut la Kanal D câțiva ani mai târziu, în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar de curând aceasta poate fi urmărită în serialul Infidelul.

Cum arată Asya din serialul Infidelul fără machiaj

Cansu Dere a venit pe lume în anul 1980, în Ankara, acolo unde a crescut și a studiat. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie însă peste ani aceștia au îndrumat-o să studieze Facultatea de Arheologie, în cadrul Universității din Istanbul, însă la scurtă vreme, Cansu a decis să se focuseze pe modeling pe care îl practică încă din perioada liceului și a renunțat la Arheologie.

Citeste si: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, război deschis între Asya și Volkan

Datorită aspectului ei fizic impecabil, Cansu Dere a ajuns în doar câțiva ani pe podiumurile din Paris și a lucrat cu fotografi importanți. În anul 2004 superba Cansu a participat la primul ei casting pentru un serial de televiziune pe care l-a și câștigat și astfel a luat contact pentru prima dată cu platourile de filmare și de atunci s-a îndrăgostit de meseria de actrița și a dorit să se canalizeze

doar pe acest domeniu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Treptat a început a urmeze și cursuri de actorie pentru a se specializa și a deveni o actriță cu drepturi depline.

Fascinați de talentul și carismă lui Cansu, marii producători de seriale și filme din Turcia au început să o asalteze cu propuneri pentru noi proiecte profesionale, care i-au adus mari succese de-a lungul anilor. Cel mai recent proiect al sau a fost rolul principal Asya din serialul Infidelul, la care a lucrat între anii 2020 și 2022 și care i-a adus de asemenea mari satisfacții pe plan profesional.

Chiar dacă tendința multor actrițe din generația ei este să apeleze cât mai des la intervenții estetice de înfrumusețare, Cansu Dere nu a agreat niciodată aceste proceduri și nu a recurs până în prezent la nicio astfel de artificii pentru a arată mai bine și a preferat să fascineze publicul doar cu talentul și cu naturalețea ei. In vara aceasta, Cansu Dere a publicat câteva imagini din timpul vacantei sale si nu s-a sfiit sa apară fără machiaj, spre marea încântare a fanilor sai, care au fost impresionați de perfecțiunea tenului ei. 

Citeste si: Ali, fiul Asyei și al lui Volkan din serialul Infidelul, se bucură de căldura și iubirea unei familii unite și fericite în viața reală! Iată cine sunt părinții talentatului adolescent Alp Akar!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!