În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Asya spune tot

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 sep 2022, 08:53
Foto(6)

Asya se confruntă cu o mare problema în ceea ce-l privește pe Ali, care nu înțelege ce se petrece între părinții lui.

Momente pline de emoție și neprevăzut se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Ce vedem astăzi în serialul Infidelul: Asya spune tot

Volkan este decis să se răzbune pe Asya și Mert prietenul sau, și apelează la ajutorul soției celui din urmă, Bahar. Volkan este sigur că va reuși să o distrugă pe Asya, și face tot ce poate pentru a reuși în acest sens.

Când aude ce vrea să facă Volkan, Bahar va avea o reacție care îl va bulversa pe inversunatul bărbat.

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebrul actor Caner Cindoruk, la doi ani de la încheierea filmărilor și unde și-a petrecut vacanța în vara aceasta!

Derin are parte de un șoc atunci când cea care-i devenise cea mai bună prietenă, Nil, o înfruntă și îi contesta alegerile făcute, în ceea ce privește relația acesteia cu Volkan.

Derin însă, nu se descurajează, și continuă să se agațe, cu înverșunare, de dragostea ei.

Asya se confruntă cu o mare problema în ceea ce-l privește pe Ali, care nu înțelege ce se petrece între părinții lui. Ali suferă teribil din cauza problemelor apărute în familie și caută să afle adevărul. Deși este înfiorată de ceea ce va urmă, Asya se simte nevoită să-i spună adevărul lui Ali despre tatăl lui…

Ce se va întâmplă însă, atunci când Ali va descoperi că tatăl lui l-a mințit, spunând că este plecat din țară și, mai mult, atunci când acesta își va regăsi pe părintele patern alături de tânăra Derin?

Curs valutar BNR joi, 5 ianuarie 2023. Principalele valute ale lumii sunt în scădere. Care sunt noile cotații ale monedelor

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Citeste si: Ali, fiul Asyei și al lui Volkan din serialul Infidelul, se bucură de căldura și iubirea unei familii unite și fericite în viața reală! Iată cine sunt părinții talentatului adolescent Alp Akar!

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies