Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc Infidelul, explică de ce serialul este un succes “Cu toții ne putem confrunta cu această nestatornicie a sentimentelor”

,

Nu pierdeti din 17 august, de la ora 20:00, “Infidelul”, o poveste de viață impresionantă, despre iubire fără limite și trădare.


In articol:

Caner Cindoruk, actorul care dă viață personajului principal masculin Volkan, din noua producție turcească “Infidelul”, care va intra în casele românilor din 17 august, de la ora 20:00, la Kanal D, a dezvăluit motivul pentru care povestea din “Infidelul” ne va cuceri.

Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc Infidelul

Caner Cindoruk, unul dintre cei mai apreciați actori turci ai momentului, a făcut câteva mărturisiri în presa spaniolă referitor la succesul producției “Infidelul”, serialul care a cucerit inimile a milioane de fani în întreaga lume. Serialul a ajuns în peste treizeci de țări, printre care Peru, Argentina, Macedonia, Israel, Romania, Spania, Ungaria, Chile, Honduras, Costa Rica, El Salvador, Croatia, Montenegru, Bulgaria, Gracia, Franta, Puerto Rico si Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Cine este Caner Cindoruk, Volkan din ”Infidelul”, noul serial care va fi difuzat la Kanal D. Detalii incredibile despre viața actorului

„<Infidelul> a atins inimile atâtor oameni, din țări diferite, naționalități diferite … mi este uimitor. (…) Infidelitatea, știm cu toții, poate fi întâlnită oriunde în lume, cu toții ne putem confrunta cu această nestatornicie a sentimentelor, și de aceea cred că serialul a cucerit rapid un public atât de vast”, a spus actorul pentru presa din Spania.

Volkan, personajul interpretat de Caner Cindoruk, în producția “Infidelul”, este prins între dragostea pe care  o nutrește, deopotrivă, pentru două femei: soția sa, Asya (Cansu Dere), un doctor renumit, alături de care are un copil, pe Ali( Alp Akar), și Derin (Melis Sezen), fiica unui important om de afaceri, o tânără de care s-a îndrăgostit nebunește.

Fanii serialelor de succes de la Kanal D vor fi martori, încă din primele momente ale difuzării din fascinanta producție “Infidelul”, cum viața perfectă a frumoasei Asya s-a dovedit a fi o minciună cruntă, iar trădarea este cea care va schimbă viețile celor implicați, pentru totdeauna.

"Povestea pe care o veți descoperi în <Infidelul> este universală, de actualitate, și poate fi întâlnită în orice colț al lumii, în orice familie, sau relație. Cu toții ne putem identifica cu o astfel de astfel de situație",  a mai adăugat actorul Caner Cindoruk.

Caner Cindoruk, în vârstă de 42 de ani, este un actor turc de teatru, de film și de televiziune, iar fanii serialelor turcești l-au mai putut urmări în serialul <Stăpâna inimii> (“Hanimin Ciftligi”), producție difuzată de Kanal D. Alături de Cansu Dere și Caner Cindoruk, telespectatorii români îi vor putea urmări în noul serial “Infidelul” și pe Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, nume rezonante ale cinematografiei turcești.

Nu ratați, din 17 august, de la ora 20:00, “Infidelul”, o poveste de viață impresionantă, despre iubire fără limite și trădare. Noua producție turcească va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul, care va începe din 17 august la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul, care va începe din 17 august la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica...

CDC nu mai recomandă persoanelor nevaccinate să intre în carantină după expunerea la Covid-19

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are Melis Sezen, actrița care joacă rolul Derin în noul serial Infidelul, care va începe din 17 august, la Kanal D! Iată cum arată tânăra actriță fără...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies