Turgay din serialul Infidelul, un soț iubitor și un tătic devotat, dincolo de platourile de filmare! Iată cine este soția carismaticului actor Kenan Ece!

,

Celebrul Kenan Ece se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.

Îndrăgitul serial Infidelul a adus în atenția publicului o poveste impresionantă de viață a unei femei puternice, dornică de răzbunare împotriva fostului soț trădător. Momentele dramatice, situațiile uluitoare sunt puse în scenă de actori celebri, extrem de talentați, cu vastă experiență pe platourile de filmare. Printre care actorii care fac parte din distribuția producției Infidelul se numără și carismaticul Kenan Ece, care a dat viață personajului Turgay, medicul care se îndrăgostește de Asya, eroina serialului.

Turgay din serialul Infidelul, un soț iubitor și un tătic devotat, dincolo de platourile de filmare

Kenan Cahit Ece, pe numele lui complet, s-a născut în anul 1980, în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a locuit în primii ani de viață alături de familia sa, din cauza meseriei tatălui sau. Ulterior familia Ece s-a mutat în Istanbul, unde Kenan și sora lui mai mare și-au continuat studiile.

După ce a absolvit liceul austriac Sankt Georg din Istanbul, tânărul Kenan și-a finalizat studiile de teatru și economie la Davidson College din New York, SUA în 2004. Pe durata facultății Kenan a jucat în multe piese teatru, însă și-a dorit să se specializeze din ce în ce mai mult în domeniul actoriei. Astfel, după absolvirea facultății, Kenan a decis să meargă în Dublin, unde vreme de patru ani a studiat în cadrul Gaeity School of Acting și Irish Film Academy, după care a jucat în 13 episoade ale celui mai cunoscut serial de televiziune din Irlanda „Fair City” și a lucrat o perioada la Teatrul de Stat Irlandez.

Citeste si: Actorul din serialul Infidelul care a părăsit distribuția serialului înainte de încheierea filmărilor! Adevăratul motiv din spatele deciziei sale!

În anul 2009 a revenit în Turcia, unde primul său proiect cinematografic a fost filmul „Yurene Șor” regizat de Yusuf Kurçenli. Și apoi au urmat multe alte roluri în seriale și filme de excepție, care i-au adus în cei peste zece ani de activitate multe succese și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai generației sale în Turcia. In anul 2020 celebrul actor Kenan Ece a fost cooptat sa joace in serialul Infidelul si a acceptat sa interpreteze rolul medicului Turgay, o experienta care i-a adus mare succes in cariera. 

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

Dincolo de profesie, Kenan Ece este un bărbat fericiți și împlinit alături de soția și fiul lor. În anul 2017 Kenan s-a căsătorit cu actrița Canan Ergüder și la scurtă vreme a venit pe lume fiul lor, Demir, care le-a umplut inimile de bucurie. Însă cei doi soți au trecut și prin momente extrem de dificile, în anul 2021, când celebra actrița Canan Ergüder s-a îmbolnăvit de cancer mamar și a suferit cumplit. După multe luni de tratamente actrița s-a operat și a urmat ședințe de chimioterapie iar în cele din urmă a reușit să învingă cumplită boală și să revină alături de soțul ei și de fiul lor, Demir.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! "A fost socata să mă vadă așa. Plângeam din orice, eram supărată, am simțit că am depresie!" Berna, transformare totală după ce s-a cuplat cu iubitul tinerel

Celebrul Nick Carter, de la Backstreet Boys, e acuzat de viol: Victma sa suferă de autism

Exclusiv! "A fost socata să mă vadă așa. Plângeam din orice, eram supărată, am simțit că am depresie!" Berna, transformare totală după ce s-a cuplat cu iubitul tinerel

Cine este și câți ani are seducătoare Leyla, noul personaj din serialul Infidelul? Iată cum a arătat celebra Asli Orcan în rochie de mireasă și cine este celebrul actor care i-a...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies