Cine este și câți ani are Bahar din serialul Infidelul! Iată cum arăta celebra actriță Yeliz Kuvancı în urmă cu cinci ani! Fanii săi au fost uluiți de schimbarea radicală!

,
serialul infidelul

Yeliz Kuvancı, o actrita talentata si apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Yeliz Kuvancı]

Superba Yeliz Kuvancı se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.


In articol:

Cu o experiență în domeniul actoriei de peste zece ani, Yeliz Kuvancı a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul uriaș și cu frumusețea ei angelica. Pentru că și-a dorit încă din adolescență să devină o actrița renumită, Yeliz a studiat și a muncit mult pentru a-și îndeplini acest vis și în cele din urmă a reușit.

În prezent fiind considerată una dintre cele mai apreciate actrițe din generația ei. Publicul din România a cunoscut-o pe superba Yeliz in urma cu circa zece ani, cand a jucat in serialul Trădarea, in rolul İnci, iar de curând aceasta poate fi urmărită in producția Infidelul, de miercuri pana vineri, la Kanal D, de la ora 20:00.

Cine este și câți ani are Bahar din serialul Infidelul! Cum arăta celebra Yeliz Kuvancı în urmă cu cinci ani

Yeliz Kuvancı s-a născut în anul 1987, în Ankara, acolo unde a crescut și a studiat. Părinții ei i-au descoperit talentul actoricesc de la o vârstă fragedă și de atunci au decis să o sprijine pentru că fetița lor jucăușă să ajungă așa cum visa, o actrița de renume. Peste ani, Yeliz s-a înscris la Facultatea de Actorie în cadrul Universității Beykent, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2010, devenind astfel o actrița cu drepturi depline.

Yeliz Kuvancı

Yeliz Kuvancı, o actrita desăvârșită

[Sursa foto: Instagram Yeliz Kuvancı]

Citeste si: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, momente dificile pentru Asya

La scurt timp Yeliz a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, în producția Trădarea, în care deși a interpretat un rol secundar, tânăra actrița aflată la început de drum în carieră a reușit să-l ducă la capăt cu succes. Talentul și seriozitatea dovedite în prima ei experiență pe platourile de filmare i-au adus rapid alte noi propuneri de a juca în producții de excepție.

Yeliz Kuvancı

Yeliz Kuvancı a cucerit publicul inca de la primele sale aparitii

[Sursa foto: Instagram Yeliz Kuvancı]

Cel mai recent rol jucat de Yeliz Kuvancı a fost cel din distribuția serialului Infidelul, în care această a dat viață personajului Bahar, o femeie ambițioasă și hotărâtă. Dincolo de activitatea profesională, Yeliz este la cei 35 de ani, o femeie la fel de curajoasă, ambițioasă, dar și foarte discretă atunci când vine vorba despre viață ei sentimentală.

Yeliz Kuvancı

Yeliz Kuvancı, in serialul Infidelul

[Sursa foto: Instagram Yeliz Kuvancı]

Tânăra actriță obișnuiește să le împărtășească și fanilor ei din mediul virtual frânturi din activitățile sale de zi cu zi și mai mult decât atât nu ezită să își facă apariția cât mai naturală, dovedind că este un om modest. Yeliz a publicat și câteva imagini în care apare cu înfățișarea pe care o avea în urmă cu cinci ani, atunci când avea părul negru și nu roșcat că în prezent, dar era la fel de frumoasă și de fermecătoare.

 Yeliz Kuvancı

Yeliz Kuvanci, in urma cu cinci ani

[Sursa foto: Instagram Yeliz Kuvancı ]

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ea a fost marea iubire a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul! Iată cine este actrița de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor pentru...

Rușii surprinși de dârzenia ucrainenilor: `Înaintau ca nebunii. Am tras în ei tot ce aveam și ei tot înaintau. Părerea mea e că erau drogați`

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Derin din serialul Infidelul, o mare iubitoare de animale! Iată cate patrupede are celebra actrița Melis Sezen!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies