Cine este și cum arată mama actorului Caner Cindoruk, Volkan din serialul „Infidelul”. Cei doi au o relație foarte apropiată

Author: Amalia Georgescu

Caner Cindoruk, actor turc de teatru și film 

Sursa: instagram Caner Cindoruk

Caner Cindoruk are o relație cu adevărat specială cu mama sa și nu se ferește să le arate și urmăritorilor de pe instagram acest lucru. Iată cine este mama actorului care îl interpretează pe Volkan în serialul „Infidelul”.

Caner Cindoruk este unul dintre cei mai iubiți actori de teatru, de film și de televiziune din Turcia, acesta reușind să câștige simpatia publicului de-a lungul timpului. Îndrăgitul actor este foarte apropiat de publicul său, astfel că folosește contul de instagram pentru a le permite urmăritorilor să îl cunoască mai bine, dând detalii din viața lui personală. Iată cine este mama actorului Caner Cindoruk și cum se înțeleg cei doi.

Caner Cindoruk, foarte atașat de mama sa 

Caner Cindoruk, actorul care dă viață personajului Volkan în serialul „Infidelul”, are o relație foarte apropiată cu mama sa. Astfel, actorul turc profită de fiecare ocazie pe care o are pentru a-i mulțumi public mamei pentru tot ceea ce a făcut pentru el și pentru modul în care l-a crescut și educat. Caner Cindoruk postează fotografii cu mama sa pe instagram.

Müşerref Cindoruk este mama lui Caner Cindoruk. Aceasta este la curent cu toate noutățile apărute în mediul online, are cont de instagram și chiar dacă nu are foarte mulți urmăritori, aceasta este activă în online. Mama lui Caner Cindoruk este parte a unui subgrup etnic turc, astfel că membrii familiei sale sunt de origine iuruci.

Într-o postare pe instagram, Caner Cindoruk a încărcat mai multe fotografii cu mama sa, iar în dreptul imaginilor a scris și o descriere emoționantă: „Mamă, Dumnezeu să te binecuvânteze”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ea a fost marea iubire a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul! Iată cine este actrița de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor pentru producția Kosem

Caner Cindoruk, Volkan din serialul „Infidelul”

Caner Cindoruk este actorul care dă viață personajului Volkan în serialul „Infidelul”, difuzat la Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20:00. Acesta interpretează un bărbat care ajunge să ducă o viață dublă și care este descoperit, în cele din urmă, de soția sa. 

Caner Cindoruk și-a început cariera ca actor de teatru, asta după ce mare parte din copilărie și-a petrecut-o în culisele teatrelor, având în vedere că unchiul său, Erdal Cindoruk, este un cunoscut actor de teatru.

Volkan din serialul „Infidelul” a absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității Çukurova. După ce ani buni și-a desfășurat activitatea pe scena teatrului, în 2006 a debutat în cinematografie, asta după ce a luat decizia de a se muta în Istanbul împreună cu patru prieteni din copilărie. De atunci, actorul a fost distribuit în mai multe filme și seriale de succes, acesta fiind pe lista celor mai apreciați actori din Turcia. 

Citeste si: Cum arată Asya din serialul Infidelul fără machiaj! Celebra actriță Cansu Dere s-a fotografiat în vacanță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost uluiți!