Cum arată Asya din serialul „Infidelul” în costum de baie. La 41 de ani, actrița Cansu Dere are o siluetă demnă de invidiat

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 06 iun 2023, 03:50

Cansu Dere, actrița care o interpretează pe Asya în serialul „Infidelul”

Sursa: instagram Cansu Dere

Cansu Dere este actrița care dă viață personajului principal în serialul „Infidelul”. Iată cum arată în costum de baie actrița care o interpretează pe Asya în cel mai nou serial turcesc difuzat la Kanal D.

Când vine vorba despre frumusețe, actrița Cansu Dere cu siguranță se poate considera o norocoasă. Aceasta a fost înzestrată cu trăsături fine și cu o siluetă demnă de invidiat, astfel că nu se sfiește să îmbrace costumul de baie la 41 de ani. Iată ce imagini a postat pe instagram actrița care o interpretează pe Asya în serialul turcesc „Infidelul”.

Cansu Dere, siluetă de invidiat la 41 de ani. Cum arată în costum de baie? 

La mijlocul lunii august, actrița Cansu Dere s-a bucurat de câteva zile de vacanță, astfel că a profitat de ocazie pentru a-și etala silueta perfectă într-un costum de baie minuscul. La 41 de ani, actrița arată impecabil și a reușit să se păstreze într-o formă fizică foarte bună. Cansu Dere nu este doar o actriță de succes, ci și un model foarte apreciat, ea fiind câștigătoarea Miss Turcia.

Costumul de baie din două piese pentru care a optat actrița care o interpretează pe Asya în serialul turcesc „Infidelul” i-a pus acesteia în valoare silueta subțire și abdomenul foarte bine definit. Imaginea în care actrița apare în costum de baie a făcut furori în mediul online, astfel că a fost apreciată de aproape 146,000 de persoane. 

Pe instagram, Cansu Dere este urmărită de 2,4 milioane de persoane, aceasta fiind celebră în Turcia atât pentru rolurile pe care le-a interpretat în diferite seriale de televiziune, cât și pentru activitatea sa ca model.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sfârșit tragic pentru interpreta personajului Afife Hatun din serialul Suleyman Magnificul! Moartea actriței Sabina Ajrula a lăsat un gol imens în cinematografia turcă

Cansu Dere, în rolul principal în serialul „Infidelul”

În prezent, actrița Cansu Dere interpretează rolul principal în serialul turcesc „Infidelul”. Ea dă viață personajului Asya, o femeie care se confruntă cu o mulțime de probleme după ce află că soțul ei are o relație în paralel. Întreaga ei viață este dată peste cap de acest detaliu, infidelitatea soțului luând-o prin surprindere. 

Serialul „Infidelul” poate fi urmărit la Kanal D de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00. 

Acesta nu este singurul serial turcesc în care telespectatorii Kanal D au admirat-o pe Cansu Dere. Îndrăgita actriță a jucat și în „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, acolo unde a interpretat rolul Firuze, dar și în serialul „Ezel”. 

Citeste si: Cum arată Asya din serialul Infidelul fără machiaj! Celebra actriță Cansu Dere s-a fotografiat în vacanță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost uluiți!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!