Asya din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebra actriță Cansu Dere pe vremea când avea doar douăzeci de ani și a fost desemnată Miss Turcia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 oct 2022, 18:28
video Foto(6)

Astăzi este o actriță de renume, însă puțină lume știe faptul că Cansu Dere a cochetat o lungă perioadă si cu modelingul.

Renumita Cansu Dere a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei desăvârșit încă de la primele apariții pe micile ecrane și pe podiumurile de modă. Talentată actrița a devenit mai întâi cunoscută în lumea mondenă că model. Dornică de afirmare, Cansu le-a făcut pe plac părinților ei și s-a înscris la Facultatea de Arheologie, însă în paralel și-a dorit să pătrundă în mirifică lumea a modelingului.

Cu un aspect fizic uluitor, Cansu Dere a încântat atât publicul, cât și marile case de modă care au început să o curteze pentru prezentările noilor colecții. Astfel, la scurtă vreme, carismatică Cansu a devenit unul dintre cele mai apreciate modele din Turcia. 

Asya din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului

Telespectatorii din România au văzut-o pentru prima dată pe Cansu Dere în anul 2010, când a jucat în serialul Ezel, în rolul principal, care i-a adus de altfel și primul mare succes din carieră de actrița.

Ulterior această a revenit la Kanal D, câțiva ani mai târziu, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul unei cadâne. Iar de curând, Cansu a reapărut în serialul Infidelul, în care joacă de asemenea rolul principal. 

Citeste si: Asya din serialul Infidelul, singurele ipostaze în care a fost surprinsă alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost fotografiați Cansu Dere și Engin Akyürek, în urmă cu câțiva ani!

În anul 2000, după ce a devenit cunoscută că model în țară natală, Cansu Dere reușit să își adjudece și titlul de Miss Turcia, un moment extrem de important pentru ambițioasă tânăra. Deși absolvise cu brio facultatea și ar fi trebuit să profeseze că arheolog, Cansu Dere a decis să se îndrepte și către cea de-a două ei mare pasiune, actoria.

Aceasta s-a înscris și la Facultatea de Teatru, pe care a absolvit-o cu succes și astfel a devenit și actrița cu drepturi depline. În anul 2004, tânăra Cansu a debutat pe platourile de filmare ale serialului Metro Palas, care a însemnat un real succes și care i-a adus notorietate dar și admirația publicului. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Asya o pune la punct pe Derin! Aflați ce decizie radicală este pe cale să ia Asya în privința rivalei sale, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

De-a lungul celor aproape două decenii de activitate pe platourile de filmare, Cansu Dere a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu rolurile sale magistral interpretate, devenind treptat una dintre cele mai apreciate actrițe.

Aceasta a renunțat treptat la modeling, canalizându-se mai mult pe actorie și această decizie s-a dovedit benefică pentru carieră ei de actrița.

Cansu Dere a avut mereu o carisma aparte însă și o atitudine cameleonică și o mare dăruire pentru profesie, care s-au reflectat în rezultate excepționale obținute. Deși în prezent actrița are 41 de ani, această continuă să arate spectaculos, fiind la fel de suplă că la douăzeci de ani. 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!