N-o să-ți vină să crezi ce-și dorea să devină frumoasa actriță Cansu Dere, Asya, din serialul “Infidelul”

,
 Cansu Dere

Cansu Dere

[Sursa foto: PR]

Cansu Dere, actrița care dă viață impecabil personajului principal feminin Asya, din îndrăgita producție “Infidelul”, de la Kanal D, este una dintre cele mai frumoase și de succes actrițe din Turcia.

Într-un interviu acordat revistei Instyle, Turcia, Cansu Dere a mărturisit care este jobul de vis pe care și-ar fi dorit să-l aibă, dacă nu ar fi devenit actriță.

Meseria mai puțin obișnuită la care visa Cansu Dere

„Dacă nu aș fi actor, mi-ar fi plăcut să lucrez ca îngrijitor de grădină zoo, în parc natural”,  a spus frumoasa Cansu Dere, menționând, în același interviu, că visează cel mai mult să aibă de-a face cu panda.

 Cansu Dere

Cansu Dere

[Sursa foto: PR]

Citeste si: Caner Cindoruk, protagonistul serialul Infidelul, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor în afara platourilor de filmare!

Cansu Dere  s-a născut în Ankara, Turcia, la data de 14 octombrie 1980 și este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, drept dovadă, la vârsta de 41 de ani, vedeta arată impecabil. La vârsta de 20 de ani, Cansu Dere a câștigat concursul de Miss Turcia, iar debutul în televiziune l-a avut în anul 2004, pe când era studentă la Facultatea de Arheologie, fiind aleasă la casting pentru un rol într-un serial.

 Cansu Dere

Cansu Dere

[Sursa foto: PR]

Cansu Dere poate fi urmărită în rolul principal feminin Asya, din îndrăgita producție turcească,  ”Infidelul”,  difuzată vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Ce se întâmplă cu serialul turcesc Infidelul de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare! Iată când va putea fi urmărit începând din această săptămână!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Caner Cindoruk, protagonistul serialul Infidelul, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor în afara platourilor de filmare!

Un senator revenit în PNL, probabil cel mai bogat om din Oltenia, este noul preşedinte al PNL Gorj

Caner Cindoruk, protagonistul serialul Infidelul, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor în afara platourilor de filmare!

Asya, eroina serialului Infidelul, apariție de senzație alături de unul dintre cei mai titrați actori din Turcia! „Om minunat” Iată cum au fost surprinși ce doi și ce i-a...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies