Asya o pune la punct pe Derin! Aflați ce decizie radicală este pe cale să ia Asya în privința rivalei sale, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

,

Asya și Derin, întâlnire de gradul zero! Iată ce se va întâmpla între cele două rivale, astăzi, în serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

Îndrăgitul serial Infidelul, difuzat vineri și sâmbătă de la ora 20:00, la Kanal D, continuă să surprindă telespectatorii cu noi momente dramatice, întâmplări pline de suspans și răsturnări spectaculoase de situație. În noul episod din această seară, personajele centrale vor avea de înfruntat noi momente dificile, pe de o parte, Asya și Derin, marile rivale, iar pe de altă parte Volkan și frământările sale. 

Asya o pune la punct pe Derin! Aflați ce decizie radicală este pe cale să ia Asya în privința rivalei sale

După ce Asya s-a prezentat la petrecerea de inaugurare a magazinului lui Derin, însoțită de cei doi prieteni ai săi, Sinan și Turgay, Volkan va fi copleșit de noi frământări și o gelozie extremă, deoarece încă nutrește sentimente puternice pentru fosta lui soție.

serialul infidelul

Selciuk descoperă adevărul despre starea de sănătate a mamei sale

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Petrecerea s-a dovedit a fi o mare oportunitate pentru Selciuk, pentru a-și dezvălui adevărată identitate și în față familiei tatălui sau. Însă momentul efectele nu vor fi cele așteptate, deoarece Haluk nu are de gând să îl recunoască drept fiul lui legitim și mai mult decât atât va încerca să-l îndepărteze pe cât posibil de familia lui.

serialul infidelul

Volkan nutrește încă sentimente pentru Asya

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Volkan va trece prin noi momente de frământare și gelozie extremă după ce va constată că este pe cale de a o pierde definitiv pe Asya, care a început să fie curtată de Sinan.

Bărbatul va încerca să îi controleze viața fostei lui soții, însă Asya îl va îndepărta cu diplomație. 

serialul infidelul

Derin o ironizează pe Asya

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Între timp, Derin o va întâlni pe Asya, căreia îi urează să aibă mai mult noroc în nouă relație cu Sinan, însă tânăra doctoriță îi va spune că prietenul ei nu va fi la fel de nerușinat precum Volkan, să o trădeze, afirmații ce o vor pune din nou pe gânduri pe Derin. Atitudinea lui Derin, o va determina pe Asya să o determine să îi trimită filmarea în care fostul ei soț a încercat să o sărute cu ceva vreme în urmă și să îi demonstreze faptul că bărbatul nu și-a schimbat comportamentul. 

serialul infidelul

Derin are din nou îndoieli in privința soțului ei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Derin: Multă fericire în nouă relație!

Asya: N-o să vorbesc cu tine despre minciunile care se spun despre mine, Derin!

Derin: În plus, poate o să-ți meargă bine de dată asta! 

Asya: Ai vrut să spui că Sinan nu va fi atât de nerușinat că Volkan, încât să aibă o aventură cu o femeie când e căsătorit?(...) Îmi vine sa-i trimit filmarea!

Citeste si: Ce se întâmplă cu serialele turcești Aripi frânte și Infidelul, de la Kanal D! Iată care sunt noile zile de difuzare!

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebrul actor Caner Cindoruk pe vremea când avea doar douăzeci de ani!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce se întâmplă cu serialele turcești Aripi frânte și Infidelul, de la Kanal D! Iată care sunt noile zile de difuzare!

Comentariu | Schengen cu migranți bătuți și alergați cu câini la frontieră (Crenguța Nicolae)

Ce se întâmplă cu serialele turcești Aripi frânte și Infidelul, de la Kanal D! Iată care sunt noile zile de difuzare!

Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de mama sa! „Cel mai frumos suflet din lume” Iată cum arată cea mai importantă persoană din viața celebrei actrițe...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies