Accident tragic în Turcia! Un microbuz care transporta actori s-a ciocnit violent cu un camion! Trei actori renumiți și-au pierdut viața în urma impactului! Iată care este starea celorlalte opt persoane rănite!

,

Un accident catastrofal s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în Amasya, în urmă căruia 3 actori renumiți și-au pierdut viața și alți opt au fost răniți.

Lumea cinematografiei turcești a fost zguduită recent de o tragedie cumplită. Un microbuz care transporta actori de teatru a lovit violent un camion în orașul Amasya, iar în urma impactului teribil, trei persoane și-au pierdut viața și alte opt au fost rănite și transportate de urgență la spital pentru a li se oferi îngrijiri medicale. Printre persoanele rănite s-au numărat renumiții actori Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci și Melis İşiten.

Accident tragic în Turcia! Un microbuz care transporta actori s-a ciocnit violent cu un camion! Trei actori renumiți și-au pierdut viața

Potrivit presei din Turcia, microbuzul care transporta actori de teatru, printre care și celebrii Ceyhun Fersoy, Melis İşiten şi Sergen Deveci, a lovit violent din spate un camion, pe autostrada Amasya-Çorum, lângă localitatea Merzifon. În ciuda faptului că ambulanțele au sosit rapid la față locului, din nefericire, trei dintre actorii care se aflau în microbuz, Tolga Güleryüz, Burak Topçu și Özgü Karataș, au rămas blocați în interior și au decedat la fața locului.

accident rutier grav

Actori celebri din Turcia, implicați într-un accident grav 

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Celelalte opt persoane din microbuzul avariat, șoferul rănit și actorii Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy și Filiz Özbek, au fost răniți și au fost transportați la spital. Dintre aceștia cel care se află în stare gravă a fost Sergen Deveci.

Citește și: Cine este Melis İşiten, fosta soție a actorului Uraz Kaygılaroğlu din serialul Fiica ambasadorului

accident rutier grav

Un accident teribil s-a petrecut in Amasya

[Sursa foto: cumhuriyet.com.tr]

De asemenea presă turcă a menționat și faptul că printre persoanele rănite în teribilul accident a fost și actrița Melis İşiten, fosta soție a renumitului actor, Uraz Kaygılaroğlu, care din fericire a scăpat doar cu câteva răni superficiale și în prezent se simte bine.

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, nuntă de poveste în Turcia! „Te iubesc, soțule!” Iată cum a arătat talentata actriță Gözde Türker în rochie de mireasă și cine este carismaticul ei soț!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Melisa din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai chipeși actori turci! Iată cine este logodnicul tinerei actrițe Damlasu İkizoğlu!

6 băimăreni au tăiat porcul pe bloc. Pe terasă l-au și pârlit

Melisa din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai chipeși actori turci! Iată cine este logodnicul tinerei actrițe Damlasu İkizoğlu!

Harika din serialul Totul pentru familia mea, nuntă de poveste în Turcia! „Te iubesc, soțule!” Iată cum a arătat talentata actriță Gözde Türker în rochie de mireasă și cine este...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies