Primele imagini cu Bianca Comănici după operația din Turcia! Cum arată fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” fără bandaje

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 23 mai 2024, 22:47

Bianca Comănici se bucură de noua ei înfățișare

Sursa: Captură YouTube

Pe data de 15 mai, Bianca Comănici a fost supusă operației de rinoplastie, întrucât și-a dorit să își schimbe forma nasului. Intervenția a avut loc la o clinică specializată din Istanbul.

La o săptămână după operație, Bianca Comănici a trebuit să se prezinte, din nou, la medic, pentru a-i schimba pansamentele și a verifica modul în care starea ei de sănătate a evoluat în decursul acestor zile.

Cum se simte Bianca Comănici în prezent

Înainte de a se prezenta la clinica din Turcia, tânăra le-a mărturisit fanilor ei, prin intermediul unui vlog postat pe canalul ei de YouTube, faptul că i-a revenit pofta de mâncare: „Mi-a venit pofta de mâncare, oameni buni! Am dat comandă de sushi”.

Însă, cu toate acestea, Bianca are de parcurs un drum lung până când se va recupera complet, după intervenția chirurgicală, întrucât semnele operației sunt încă vizibile, iar durerile încă nu i-au trecut.

„Sunt vânătă sub ochi, aștept să treacă.(...) Aștept ziua în care o să scap de calmante, să pot să ies afară, să pot să mă bucur de viață”,  a

spus fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” în clip.

Citește și: Bianca Comănici a ajuns pe mâinile medicilor: „Am ieșit de o oră și jumătate din operație”. Intervenția chirurgicală la care a fost supusă fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum arată Bianca Comănici după operația din Turcia

Deși este conștientă că va dura ceva timp până când se va vindeca în totalitate, Bianca Comănici s-a bucurat că va avea mai puține bandaje și că medicul îi va scoate tampoanele de vată și tubul de silicon din nas.

„Mergem să scoatem astea, că e jale, nu le mai suport. O să fie pansament, dar măcar îmi scoate astea dinăuntru și nu mai am sânge, să mă pot filma și eu”,  a

spus bruneta în timp ce se îndrepta spre clinică.

Înainte de a i se schimba pansamentele, bruneta le-a arătat internauților cum arată nasul ei după rinoplastie. În videoclip se poate observa că aceasta a fost foarte bucuroasă de noul ei aspect, dar și de faptul că i s-au înlăturat pansamentele incomode: „Gata, oameni buni, am scos bandajele, sunt și eu om (...) Acum simt, în totalitate, că pot să respir numai pe nas, simt mirosurile”.

Citește și: Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”

Ulterior, Bianca și mama ei au plecat spre aeroport, pentru a reveni în România. Însă tânăra va trebui să revină curând la clinica din Istanbul, pentru control: „Trebuie să mă întorc peste o săptămână înapoi în Turcia și o să vă țin la curent”.