Adevărul despre prietenia dintre Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu: „M-ai invidiat vreodată?”. Cele două au dat cărțile pe față la Detectorul de Minciuni

Autor: Diana Ghita

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu au fost la Detectorul de Minciuni

Sursa: Captură YouTube Selly

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu, prezentatoarea și jurata de la „Bravo, ai stil!” au fost invitate la Testul Poligraf al lui Selly, unde și-au pus întrebări de-a dreptul inedite.

Recent, Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici au participat la Detectorul de Minciuni, unde au făcut dezvăluiri neașteptate, care le-au pus la încercare prietenia pe care o au de mai bine de 20 de ani.

De ce o invidiază Raluca Bădulescu pe Ilinca Vandici

Cele două vedete și-au pregătit câte un set a câte 12 întrebări, prin care au adus în prim-plan curiozitățile pe care le au una despre cealaltă.

Prima care a trebuit să răspundă interogatoriului a fost Raluca Bădulescu, pe care Ilinca Vandici a întrebat-o, printre altele: „M-ai invidiat vreodată pentru ceva?”.

Jurata de la „Bravo, ai stil!” a preferat să fie sinceră, așa că i-a răspuns: „Da, frate, tu știi! Nu ți-am zis?!(...) Eu cum stau la masă, la jurați, și tu pui o rochie de aia fără spate, ai mâinile cu mușchii ăia frumoși, lucrați la sală, se văd zici că sunt șerpi, zici că sunt mâinile lui Madona”. 

Ilinca a apreciat sinceritatea prietenei sale și a trecut la restul întrebărilor. În continuare, prezentatoarea a întrebat-o dacă a furat vreodată ceva substanțial, iar Raluca a răspuns: „Am mai pus mâna pe câte un bănuț, când mi-a picat momentul în viață, dar nu din casele altora, ci din casele personale.(...) Furam de la sora mea, când eram mică, din pușculiță”.

Citește și: Cât plătește Raluca Bădulescu pentru chirie în București! Jurata de la „Bravo, ai stil!” își redecorează casa de la zero

Pentru ce ar renunța Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu la prietenia lor

După ce blondina a răspuns la curiozitățile Ilincăi Vandici, a venit timpul ca locurile să se inverseze. Raluca a fost curioasă dacă prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a bârfit-o vreodată, iar aceasta din urmă a răspuns afirmativ, dar a explicat că a făcut-o doar într-un anumit context.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Da, dar nu la modul ăsta, pe la emisiune.(...) Nu cred că intră la capitolul «bârfe», intră la capitolul «ședință de redacție», în care zicem ce am putea să facem”,  a argumentat Ilinca Vandici.

Ulterior, Raluca Bădulescu și-a întrebat colega: „Ai renunța la prietenia noastră pentru 10 milioane de euro?”. 

Deși Ilinca a spus că nu ar face acest lucru, Testul Poligraf a indicat că este o minciună, însă prietena ei a încercat să remedieze situația.

Citește și: Ce vârstă are copilul Ilincăi Vandici. Prezentatoarea Kanal D are o relație specială cu fiul său

Ilinca Vandici: Asta înseamnă că, după aia, noi nu mai vorbim!”.

Raluca Bădulescu: „Vorbim pe ascuns, găsim noi o modalitate!”.

Ilinca Vandici: Dacă vorbim pe ascuns și pe ascuns, în continuare, ne păstrăm relația, da, of course (trad. desigur) și plecăm în vacanță”.