Roberta și Sebastian și-au oficializat relația: „Ești cel mai frumos cadou!”. Concurenții de la „Casa iubirii” au ales să marcheze acest eveniment într-un mod de-a dreptul spectaculos

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 23 mai 2024, 17:19

Ce surprize și-au pregătit Roberta și Sebastian

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.

De ziua lui, Sebastian a decis să oficializeze relația cu Roberta, întrucât, până acum, au fost într-o cunoaștere. Însă tânărul s-a gândit să facă acest pas într-un mod deosebit.

Cum au decis Sebastian și Roberta să-și oficializeze relația

Concurentul a așteptat-o pe partenera lui într-un decor romantic, amenajat în jurul piscinei de la „Casa iubirii ”, cu un imens buchet de trandafiri în brațe.

Acesta credea că Roberta va apărea de undeva din casă, însă a avut parte de o adevărată surpriză.

Cu ocazia aniversării lui, tânăra a decis să facă un gest special pentru Sebastian, așa că și-a aplicat tatuaje temporare din cap până în picioare și s-a ascuns într-o cutie de cadou gigantică, amplasată chiar pe marginea piscinei, unde o aștepta concurentul.

În momentul în care Roberta a ieșit din cutie, tânărului, deja cuprins de emoții, i-a sărit inima: „M-ai speriat rău! Nu pot să cred așa ceva! Ce ai făcut?! Nici nu știu cum să

reacționez, am emoții. Nu mă așteptam să fi în cutia asta”.

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Sebastian pentru Roberta! „Am zis că trebuie să-mi tatuez neapărat...”. Reacția concurenților din „Casa iubirii”: „O să te râdă toată țara”

Ceilalți concurenți au fost, și ei, surprinși, de ideea fetei: „Ce tare!/ Îi stă bine rău toată tatuată! Îmi place de ea așa”.

Ulterior, Sebastian i-a dăruit Robertei impresionantul buchet de flori și i-a propus să formeze un cuplu în adevăratul sens al cuvântului: „Ți l-am luat din toată inima și, ținând cont că cunoașterea noastră a ajuns destul de avansată, vreau să oficializăm relația. Ești de acord?”.

Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și a spus, foarte hotărâtă: „Da, normal!”.

Sebastian a primit cel mai frumos cadou de ziua lui

Întreg momentul a fost transmis live în casa fetelor și a băieților, iar toți au aplaudat și au strigat de bucurie când au auzit răspunsul Robertei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

După aceea, îndrăgostiții au dansat pe melodia preferată a Robertei, „Noaptea ne fură iubiri”, iar în timpul dansului Sebastian i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste: „Îți mulțumesc pentru tot ce am trăit până acum.

Tu m-ai făcut să renasc!(...) Ești cel mai frumos cadou! ”.

De asemenea, aceștia au vorbit despre ideea tinerei de a se tatua din cap până în picioare.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"

Sebastian: „Acum suntem la fel, nu?”.

Roberta: Dacă tot avem atât de multe lucruri în comun...”.

Sebastian: Te-ai dat cumva după mine? Nu?”.

Roberta: „Da!”.

Sebastian: „Nu mai am cuvinte”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: