Când va reveni Kate Middleton în fața publicului. Noile vești despre starea de sănătate a prințesei

Autor: Silvia Cirstea

Kate Middleton 

Sursa: Captură YouTube

Iată care sunt noile vești despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Când va reveni prințesa în fața publicului?

În urmă cu puțin timp, Palatul Kensington a revenit cu noi informații despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, care în prezent urmează un tratament împotriva cancerului, boală cu care a fost diagnosticată în luna ianuarie în urma unei operații abdominale majore. Iată când va reveni prințesa în fața publicului și cum se simte în prezent!

Noile vești despre starea de sănătate a lui Katte Middleton

Palatul Kensington a revenit cu noi informații despre s tarea de sănătate a lui Kate Middleton. În continuare, prințesa urmează un tratament împotriva cancerului, boală cu care a fost diagnosticată în luna ianuarie. Reamintim că anunțul dureros despre afecțiunea gravă cu care se confruntă Kate a fost făcut după ce a suferit o intervenție abdominală majoră. Acum, la câteva luni după anunțul făcut chiar de ea, starea de sănătate a prințesei pare că s-a mai îmbunătățit.

Cu toate acestea, din ultimele informații apărute, reiese că soția prințului William va continua acasă chimioterapia și nici nu sunt mari șanse ca aceasta să revină în public până la sfârșitul anului 2024, deși mulți oameni se așteptau să o revadă mai devreme. Potrivit publicației Daily Mail, Palatul Kensington a anunțat că prințesa rămâne în afara îndatoririlor publice până când va primi undă verde de la medici.

Citește și: Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din cușcă” Unde a fost surprins monarhul britanic

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prințesa continuă să muncească, chiar dacă este sub tratament

Deși a fost diagnosticată cu o boală crâncenă, Kate Middleton nu a renunțat la proiectele sale de suflet.

Prințesa a continuat să muncească în perioada tratamentului, însă nu la fel de mult cum o făcea înainte să fie diagnosticată cu cancer. Conform unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington, faptul că prințesa a mai lucrat în această perioadă nu trebuie interpretat ca o revenire la muncă, deoarece acest lucru nu este încă posibil. De asemenea, acesta a subliniat faptul că prințesa a fost ținută la curent cu informațiile despre desfășurarea proiectelor de educație, care sunt prioritare pentru Kate.

„Munca proiectelor Prințului și Prințesei este întotdeauna în desfășurare. Educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității grupului de lucru și a văzut raportul.”, a mai precizat purtătorul de cuvânt de la Palatul Kensington.

Totodată, un al consilier al familiei a ținut să precizeze că prințesa se va întoarce în totalitate la muncă atunci când va primi acordul de la medici.

Până la momentul acela, consilerul spune că Kate Middleton are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera.

„Prințesa de Wales a fost forța motrică din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta este un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici.”, a precizat consilierul regal.