„Vând cireșe cu 2 lei kilogramul” Anunțul viral al unui român. Acesta are, însa, o singură condiție pentru cumpărători

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 mai 2024, 15:55

„Vând cireșe cu 2 lei kilogramul” Anunțul viral al unui român. Acesta are, însa, o singură condiție pentru cumpărători

Sursa: TikTok

Românii sunt la mare căutare de cireșe, însă singurul impediment în aprovizionare este prețul piperat. Cu o soluție ingenioasă în această privință vine Paul Tipos, care le face o propunere interauților.

Paul Ionuț Tipos vinde cireșele la un preț neașteptat de mic, dar care să fie condiția sa?

Paul Tipos vinde cireșe la 2 lei kilogramul

Vestea cum că Paul vinde cireșe la 2 kilogramul a stârnit o mare curiozitate în mediul online, însă acest anunț este, din păcate, doar o glumă, deoarece pomul fructifer este la el în grădină. 

Citește și: Noi reguli în piețele din România! Schimbările obligatorii la care trebuie să se aștepte vânzătorii din piețe

„Vând cireșe cu doar 2 lei/kilogram. Da, ați auzit bine. 2 lei kilogramul. Singura condiție e că trebuie să veniți să vi le culegeți singuri. Copacii sunt foarte încărcați.

Dacă doriți, lăsați-mi un mesaj sau trimiteți postarea aceasta cuiva care vrea cireșe la cel mai bun preț din România, atenție.

Ia uite, ia uite ce de-a cireșe și e plin tot copacul.

Mama mia, n-am văzut niciodată așa multe cireșe. Deci s-au copt cireșele, ia uitați cum stau cireșele la mine, zici că-s struguri din ăia de masă. Ați mai văzut așa copac încărcat cu cireșe? Oameni buni, înseamnă că anul ăsta am fost mai bun, am mers mai des pe la biserică,”
a spus Paul Tipos pe contul său de TikTok.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

@paul.ionut.tipos

Cele mai bune Cireșe din România

♬ original sound- PAUL TIPOS

Deși este o glumă, foarte mulți oameni s-au arătat interesați de cumpărarea cireșelor.

„Adresa vă rog, m-ar interesa și pe mine. Acum toți vecinii sunt la poarta omului. Omul vinde dar nu spune unde. Unde este locația pomului,” sunt câteva din comentariile lăsate la videoclip.

Cât costă un kilogram de cireșe în 2024

Din păcate, anunțul românului nu ar fi putut fi decât o glumă, deoarece cel mai mic preț la cireșe la momentul actual este echivalentul prețului unui gram de aur. Spre exemplu, în piețele din Constanța, oamenii se mulțumesc doar cu privitul. 

Citește și: Au apărut cartofii noi! Cât a ajuns să coste un kilogram în marile supermarketuri. Prețurile nu sunt deloc mici

„Ne mulțumim cu privitul, înghițim în sec și mergem mai departe”,   a declarat un constănțean, potrivit  replicaonline.ro.