Primele declarații ale tatălui Loredanei Groza după despărțirea dintre cântăreață și Andrei Boncea: „Nu o interesează”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 dec 2023, 00:30

Primele declarații ale tatălui Loredanei Groza după despărțirea dintre cântăreață și Andrei Boncea

Sursa: Instagram Loredana Groza/Facebook Andrei Boncea - colaj Kanal D

Tatăl Loredanei Groza este prima persoană care a vorbit public despre despărțirea dintre fiica lui și Andrei Boncea.

În ultimii ani, toată lumea și-a dat seama că între Loredana Groza și Andrei Boncea a avut loc o despărțire. Cei doi nu s-au mai afișat de mult împreună, au trăit vieți singulare dar au rămas aproape pentru fiica lor, Elena Boncea, în vârstă de 25 de ani.

Primele declarații ale tatălui Loredanei Groza după despărțirea de Andrei Boncea

După ce s-au speculat multe și nevrute despre Loredana și Andrei, tatăl vedetei, Vasile Groza, a ieșit și a făcut primele declarații despre despărțirea dintre cei doi, acesta confirmând că nu mai formează un cuplu. 

Citește și: Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat în văzul tuturor! Imaginile au fost surprinse la ziua de naștere a designerului| Video

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus Vasile Groza, citat de  Cancan.ro.

Vasile Groza a lămurit, de asemenea, subiectul operațiilor estetice în ceea ce o privește pe fiica lui. 

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva.

Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a explicat Vasile Groza.

Când s-ar fi separat Loredana Groza și Andrei Boncea

Loredana Groza și Andrei Boncea s-ar fi despărțit în 2019, iar ambii ar fi încercat să-și refacă viața, conform unor zvonuri.

Citește și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri de senzație despre momentul sărutului senzual cu Loredana Groza, din timpul petrecerii faraonice! Iată ce anume nu s-a văzut la TV de la aniversarea celebrului designer!

Loredana Groza ar fi fost apropiată de Nick Casciaro, un italian care a câștigat, în 2021, o competiție muzicală cunoscută, iar Andrei Boncea ar avea o relație cu Aida Economu, o actriță în vârstă de 37 de ani.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!