Omar, noul concurent de la ”Puterea Dragostei” le-a lăsat pe fete cu gura căscată. Cine este, de fapt, tânărul?

,
Povestea lui Omar de la Puterea Dragostei
Omar, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Facebook]

Omar este cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei. Încă de cum a pâșit în casa dragostei fetele au rămas cu gura căscată. Cine este noul concurent?


In articol:

Omar este cel mai nou concurent din casa Puterea Dragostei. El a făcut impresie încă de când a pâșit în competiție.

Concurentele au rămas impresionate de prezența lui.

Cine este Omar, noul concurent de la Puterea Dragostei?

Omar Mahommed ultimul concurent intrat în competiția Puterea Dragostei, s-a înscris în show-ul fenomen de la Kanal D pentru a-și găsi sufletul pereche. Este originar din Amman, însă locuiește în Timișoara.

Omar este pasionat de sport și practică kick-boxing, iar cel mai mult își dorește să-și găsească o fată pe gustul său în competiția Puterea Dragostei.

Povestea lui Omar de la Puterea Dragostei
Omar a invitat-o pe Adriana in camera rosie[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 8 aprilie 2021- A doua parte- VIDEO. Apropiere suspectă între Alexandra și Cristian Marinescu!

”Vreau să vină Adriana în camera roșie!”, a zis Omar. 

Tânărul a invitat-o pe Adriana în camera roșie, semn că aceasta i-a atras cel mai mult atenția.

Blondina a rămas uimită atunci când el a chemat-o în camera roșie și l-a întrebat dacă nu cumva voia să cheme altă fată și i-a greșit numele.

”Sigur pe mine m-ai chemat?”, a zis Adriana de la „Puterea Dragostei”.

Acesta a dezvăluit că are și un top al celor mai frumoase fete care i-au atras atenția.

Cine sunt cele 4 fete pe care Omar le place?

Omar este cel mai nou concurent din casa dragostei, el a făcut senzație încă de la intrarea în competiție. Acesta a dezvăluit că a pregătit un top 4 al fetelor care îi plac cel mai mult.

”Top 4. Alexandra, Aya, Andreea și Seya.”, a zis Omar de la Puterea Dragostei.

Alexandra de la Puterea Dragostei, primele imagini din Republica Dominicană

Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei au câștigat un premiu incredibil în cadrul emisiunii după ce au ieșit, din nou, favoriți. Cei doi concurenți au câștigat un zbor către Republica Dominicană pe platourile de filmare de la Survivor România 2021. Favoriții emsiunii se vor bucura de o vacanță pe cinste în paradis.

Citeste si: Emotii si lacrimi de fericire in casa Puterea dragostei! Andrada si Cazi sarbatoresc o luna de relatie! Aflati ce surpriza i-a pregatit Cazi iubitei lui, JOI, 8 aprilie, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

”Doi

dintre voi veți avea parte de o surpriză spectaculoasă! Este vorba despre cei doi favoriți ai săptămânii, care au primti șansa de a merge într-o vacanță de neuitat, în Republica Dominicană, chiar în locurile în care filmează Survivor  România 2021. Evident, cei doi vor locui în camere separate și vor fi însoțiți de staff.  Plecarea va avea loc la începutul săptămânii vitoare", a spus Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, Puterea Dragostei la acel moment.

Alexandra a postat primele imagini din Republica Dominicană.

Alexandra in Republica Dominicana
Alexandra a plecat in Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram]

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 8 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Apropiere suspectă între Alexandra și Cristian Marinescu!

România revine în rândul țărilor normale, după plecarea lui Vlad Voiculescu: Sorin Cîmpeanu anunță teste de salivă, în școli, pentru elevi și profesori

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 8 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

Emotii si lacrimi de fericire in casa Puterea dragostei! Andrada si Cazi sarbatoresc o luna de relatie! Aflati ce surpriza i-a pregatit Cazi iubitei lui, JOI, 8 aprilie, intr-o...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies