O femeie din Texas a fost condamnată la 55 de ani de închisoare, după ce și-a ucis prietena, pentru a-i lua copilul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 feb 2023, 19:54

Crima a avut loc în anul 2019, în Austin, Texas, la scurt timp după ce Heidi născuse

Sursa: nbcnews.com

O femeie din Texas, în vârstă de 37 de ani, a fost condamnată la 55 de ani de închisoare, după ce a recunoscut că și-a ucis prietena în vârstă de 33 de ani, pentru a-i lua copilul.

O femeie din Texas a pledat vinovată, după

ce a fost acuzată că și-a omorât prietena, pentru a-i lua copilul. Cele două erau prietene de aproximativ un deceniu.

O femeie din Texas a fost condamnată la închisoare, după ce și-a ucis prietena, pentru a-i lua copilul

Magen Fieramusca, în vârstă de 37 de ani, a pledat vinovată joi, 2 februarie, după ce a fost acuzată că a ucis-o pe prietena ei, Heidi Broussard, cu patru ani

mai mică.

Crima a avut loc în anul 2019, în Austin, Texas, la scurt timp după ce Heidi născuse. Aceasta a răpit și copilul și a încercat să îl treacă pe numele ei, dar, în cele din urmă, ș-a recunoscut fapta.

Prin intermediul unei declarații, Jose Garza, procurorul districtului, Travis County, a precizat că femeia a fost condamnată la 55 de ani de închisoare și a renunțat și la dreptul

de a face apel.

Citește și: O femeie din Marea Britanie a dispărut fără urmă. Telefonul acesteia, când a fost găsit, era conectat la o întâlnire online

Totul a început atunci când bebelușul, care avea doar trei săptămâni la acea vreme, a fost dat dispărut. Pe măsură ce ancheta s-a extins, oamenii legii au ajuns și la Magen Fieramusca. Din fericire, copilul a fost găsit în

viață, într-o casă din zona Houston.

Tot acolo, a fost descoperit și cadavrul mamei sale.Trupul neînsuflețit al femeii se afla în portbagajul mașinii criminalei. Victima fusese răpită pe data de 12 decembrie 2019 și băgată, ulterior, într-o geantă neagră, potrivit NBC News.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Femeia a fost ucisă prin ștrangulare

Heidi Broussard a fost văzută, pentru ultima dată, lăsându-și primul copil la o școală din Austin și s-a concluzionat că a fost ucisă prin ștrangulare. Margot Carey, copilul lui Heidi, este, acum, în grija tatălui.

Cele două femei se cunoșteau de aproximativ un deceniu, atunci când s-au întâlnit pentru prima dată într-o tabără organizată de o biserică. În dosarul instanței, este precizat faptul că agresoarea chiar avea o cheie a apartamentului victimei.

Mai mult decât atât, cele două femei erau însărcinate și vorbeau chiar despre posibilitatea de a naște în aceeași zi.

Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața celebrei actrițe Eda Ece!

Logodnicul victimei le-a spus anchetatorilor că Fieramusca ar fi născut și ea la începutul lunii decembrie, în anul 2019, doar că niciodată nu a văzut o poză cu copilul acesteia. Mai mult decât atât, agresoarea, în ziua în care Heidi a fost răpită, ar fi mers la plajă cu un văr.

Citește și: O femeie din Germania și-a înscenat moartea, după ce și-a ucis sosia găsită în mediul online. Fata ucisă a fost dată dispărută de anul trecut

Ulterior, ofițerul a fost informat că femeia născuse în ziua respectivă, dar nu a oferit niciun detaliu despre naștere.

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”