O femeie din Germania și-a înscenat moartea, după ce și-a ucis sosia găsită în mediul online. Fata ucisă a fost dată dispărută de anul trecut

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 feb 2023, 18:50

Dispariția suspectei germano-irakiene a fost semnalată de către părinții acesteia, pe data de 16 august 202

Sursa: ripplesnigeria.com

O femeie din Germania, în vârstă de 23 de ani, a vrut să își însceneze moartea, motiv pentru care și-a căutat soția în mediul online și a ucis-o. Criminala a fost arestată.

Poliția din Germania a arestat o femeie de 23 de ani,

de origine germano-irakiană, după ce și-a înscenat moartea, ucigând sosia găsită pe Internet. Datele personale nu pot fi divulgate, conform legilor din Germania.

O femeie din Germania și-a înscenat moartea, după ce a găsit sosia perfectă

Femeia în vârstă de 23 de ani, de origine germano-irakiană, se află într-o închisoare din sudul Germaniei, din Ingolstadt, fiind acuzată de uciderea unei alte femei de aceeași vârstă, conform CNN.

Împreună cu ea a fost reținut și un bărbat kosovar, de 23 de ani.

Dispariția suspectei germano-irakiene a fost semnalată de către părinții acesteia, pe data de 16 august 2022. Ulterior, atunci când mașina ei a fost descoperită, a fost găsit un cadavru în interiorul acesteia.

Fața victimei era desfigurată și, pe corpul ei, s-au găsit mai multe răni provocate de înjunghieri multiple.

Poliția și părinții, inițial, au identificat cadavrul ca fiind cel al femeii dispărute, doar că autopsia și testele ADN au arătat că, de fapt, era vorba de o altă femeie, din Algeria, de aceeași vârstă, care semăna „izbitor” cu persoana dispărută.

Citește și: Mama celor trei copii din București, care au ars de vii, și-a schimbat declarația. Aceasta a recunoscut că nu era acasă în momentul acela

Pe data de 18 august, femeia de origine germano-irakiană a fost arestată, după ce poliția germană a urmărit-o până când a ajuns la apartamentul unui bărbat koscovar.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Criminala ar fi avut probleme în familie

Andreas Aichele, purtătorul de cuvânt al poliției din Ingolstadt, susține că este posibil ca femeia să fi avut unele probleme în familie, lucru ce a determinat-o să își însceneze moartea.

„Anchetatorii presupun acum că suspecta a vrut să se ascundă  din cauza unor probleme familiale și și-a înscenat moartea.

Suspecții au venit cu planul de a căuta pe internet o femeie care semăna cu germano-irakianca, de a o ucide și de a o plasa în așa fel încât cadavrul să fie confundat cu suspecta”.

”Au decupat sicriul în zona picioarelor şi au extras cadavrul” Trupul neînsuflețit a fost furat dintr-un cimitir din Africa de Sud

Femeia germano-irakiană era blogger de frumusețe și influencer în mediul online. Potrivit lui Andreas Aichele, aceasta căuta femei care să semene cu ea și încerca să le convingă să se întâlnească, folosind „promisiuni false”, pentru a fi mai credibilă.

Citește și: Cine este unul dintre frații care au murit asfixiați în groapa pe care au săpat-o. El și fratele lui nu au mai avut nicio șansă

Tribunalul districtual din Ingolstadt a emis mandatele de arestare pentru crimă pe data de 26 și pe data de 27 ianuarie. De asemenea, oamenii legii au supus interogatorului mai multe femei care au fost contactate, iar cei doi suspecți se află în închisori separate.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”