Cine este femeia care a dispărut în mod misterios după ce a ieșit să-și plimbe câinele. Patrupedul și telefonul i-au fost găsite pe o bancă

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 nov 2023, 06:30

Patrupedul și telefonul i-au fost găsite pe o bancă

Sursa: Facebook Nicola Jane Bulley

Nicola Bulley, o femeie din Marea Britanie, a ieșit să-și plimbe câinele acum cinci zile pe marginea râului Wyre, în Lancashire. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o.

Anchetatorii au găsit câinele și telefonul femeii pe o bancă, iar telefonul încă era conectat la o videoconferință, potrivit The Independent.

Cine este femeia care a dispărut după ce a ieșit să-și plimbe câinele

Un echipaj de urgență, o echipă de pompieri, o echipă de salvare montană și o echipă de căutare subacvatică au început căutările, iar poliția din Lancashire a chemat un potențial martor la secție pentru a le oferi informații despre femeia dispărută.

Conform primelor detalii ale anchetei, un bărbat în vârstă de 70 de ani, cu 1,80 m înălțime, care plimba un câine alb pufos, se afla în zonă atunci când Nicola Bulley a dispărut. Individul nu a dat niciun semn legat de caz, astfel îngrijorările s-au amplificat pentru familia tinerei dispărute.

Citește și: Cine este medicul care a fost prins de polițiști în timp ce încerca să întrețină raporturi intime cu un minor. Evenimentul a avut loc în Timișoara

Iubitul Nicolei, Paul Ansell, a declarat că și-a căutat partenera peste tot.  „Este un iad perpetuu. Nu pot să cred.  Trecem prin asta, dar nu pare real. Trebuie să o găsim. Are două fetițe care au nevoie de mama lor acasă. Trebuie să primim vești bune”, a declarat partenerul femeii dispărute pe 27 ianuarie, cu care are o relație de 12 ani.

Cu câteva săptămâni înainte să dispară, Nicola Bulley a scris, pe Internet, că plimbările de-a lungul râului Wyre sunt „înfricoșătoare”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„O plimbare foarte rece în ceață în această dimineață, nu e o zi în care să-ți uiți mănușile! Și cam înfricoșătoare! Dar mă activează pentru o nouă zi, iar Willow (câinele, n.r.) s-a distrat la nebunie”, a descris Nicola. 

Au fost găsite telefonul și câinele femeii dispărute

Pe o bancă, s-a găsit telefonul femeii, care încă era conectat la o videoconferință de la serviciu.

Administratorul de poliție Sally Riley a declarat că a găsit telefonul femeii  „activ” pe bancă și a început să o caute în zonă imediat. Deocamdată nu există semne că Nicola ar fi fost ucisă sau atacată.

Citește și: Cine este femeia care a murit îngropată de zăpadă alături de câinii ei. Cristiana avea 50 de ani și se întorcea de la cumpărături

„Nu există rapoarte despre așa ceva, dar în mod clar toate scenariile sunt verificate”, a declarat Sally Riley.

Ben Pociecha, directorul agenției de credite ipotecare la care lucrează femeia dispăruta, a declarat că Nicola se conectase la videoconferință la ora 9:01, în ziua în care a dispărut.

„Se pare că era pe mute și nu avea camera pornită. Asculta în timp ce își plimba câinele.  La videoconferință au participat o mulțime de oameni. Poliția investighează totul”, a declarat acesta.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!