O bătrână în vârstă de 83 de ani, din Constanța, a sunat la 112 pentru că murea de frig și singurătate: „Nu mai are pe nimeni, i-a murit băiatul, soțul, fratele și sora”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 ian 2023, 11:10

Povestea bunicuței în vârstă de 83 de ani, din Constanța, care a sunat la 112 pentru că murea de frig și singurătate

Sursa: Facebook Gabriel Enache

O femeie în vârstă de 83 de ani, din Constanța, a sunat la 112 pentru că simțea că moare de frig și nu are cine s-o ajute, având în vedere că a rămas singură pe lume, rudele ei fiind moarte.

O bătrânică în vârstă de 83 de ani, din Constanța, a apelat la numărul unic de ajutor în speranța că cineva o mai poate ajuta. Bunicuța trăiește de pe o zi pe alta, se străduiește să-și plătească facturile și să-și pună o mâncare caldă pe masă, dar nu reușește. A rămas singură pe lume, pentru că soțul, fratele, sora și fiul ei au decedat.

Povestea bunicuței care a sunat la 112 pentru că murea de frig și singurătate

O bătrână din Constanța a sunat la 112 că moare de frig și singurătate in casă!

După o viață de muncă, o bătrână de 83 de ani din Constanța a ajuns în imposibilitatea de a putea să-și asigure caldura în locuință. Singura sursa ar fi un calorifer electric, însă îi este teamă că nu va putea achita factura.

În urmă cu câteva zile, bătrâna a sunat la 112 și a solicitat ajutor, spunând că moare de frig în casă. Apelul a fost redirecționat către Poliția Locală Constanța. Norocul femeii a fost că cel care a primit misiunea de a merge la casă ei a fost polițistul local Gabriel Enache, o persoană cunoscută în Constanța pentru numeroasele acte de caritate pe care le-a făcut și le face.

Citește și: Bătrâna de 85 de ani, care dispăruse înainte de Crăciun, după ce a plecat dintr-un centru pentru seniori, a fost găsită moartă

Polițistii ajunși la fața locului au aflat ca bătrâna este singură pe lume. I-au murit și fiul, și fratele, și soțul. Polițiștii i-au încărcat butelia și i-au cumpărat de mâncare din banii lor. Gabriel Enache ne-a declarat că a convins câțiva colegi ca, împreună, să pună mâna de la mâna și să-i plătească femeii facturile de curent până la vară.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, firma care asigură hrana pacienților la spitalul județean îi va oferi o masa în fiecare zi la domiciliul acesteia.

Cine dorește să o ajute pe bătrână poate lua legătura cu polițistul Enache”, este mesajul transmis de Reporter Neptun TV, pe Facebook.

Gabriel Enache, salvatorul bunicuței de 83 de ani

Deși se descurcă foarte greu cu banii și nu-și poate asigura traiul pentru ziua de mâine, bunicuța în vârstă de 83 de ani este îngrijită și își păstrează căsuța curată.

Gabriel Enache, polițistul care a decis să o ajute cu tot ce este posibil, a distribuit câteva fotografii, alături de un mesaj emoționant. 

„Este greu de înțeles și acceptat... dar se întâmplă în zilele noastre și în țară noastră!!!

Citește și: O femeie de 24 de ani, din Marea Britanie, a murit la patru zile după logodnă, după ce a amestecat în ceai cu lingurița greșită

Această măiță a sunat la 112 că moare de frig și singurătate în casă... nu mai are pe nimeni... i-a murit băiatul, soțul, fratele și sora... singură pe lume, la 83 de ani!!!

Sunt împreună cu colegii aproape în fiecare zi lângă acest suflet lăsat pe pământ de bunul Dumnezeu!!!”, este mesajul transmis de Gabriel Enache. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!