Bătrâna de 85 de ani, care dispăruse înainte de Crăciun, după ce a plecat dintr-un centru pentru seniori, a fost găsită moartă

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 oct 2023, 00:50

Bătrâna de 85 de ani, care dispăruse înainte de Crăciun, după ce a plecat dintr-un centru pentru seniori, a fost găsită moartă

Sursa: ebihoreanul.ro pixabay

Oana Gabrian, bătrâna de 85 de ani care a dispărut înainte de Crăciun, după ce a plecat dintr-un centru pentru seniori, a fost găsită moartă, într-o râpă.

În ultima zi din an, Oana Gabrian a fost gasită moartă, într-o râpă, după ce nimeni nu i-a mai dat de urmă de dinainte de Crăciun.

Bătrâna de 85 de ani, care dispăruse înainte de Crăciun, a fost găsită moartă

Pe data de 19 decembrie, bătrâna a plecat din centrul pentru persoane vârstnice din Șuncuiuș, în jurul orei 18.

Tot din acea zi, nimeni nu a mai reușit să dea de ea, doar că sâmbătă, 31 decembrie, trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit.

Acesta zăcea într-o râpă, conform ebihoreanul.ro, aproape de Izbucul Izbândiș. Personalul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Citește și: Cine va primi medicamente compensate cu 90% începând cu data de 1 ianuarie 2023. Unele dintre ele costă și cu 50% mai mult

„Sâmbătă, 31 decembrie a.c., în jurul orei 12.50, într-o pădure din localitatea bihoreană Şuncuiuş, a fost găsit corpul neînsufleţit al femeii de 85 de ani, care, la 19 decembrie a.c., plecase voluntar dintr-un centru rezidenţial pentru persoane vârstnice din Şuncuiuş. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a transmis Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O bătrâna din Dolj a fost înșelată prin metoda „accidentul”

O bătrână de 87 de ani, din județul Dolj, este o altă victimă a metodei „accidentului”, doi tineri de 15 și de 19 ani reușind să ia de la aceasta suma de 5.000 de lei.

Cei doi și-au făcut foarte bine planul  și erau convinși să vor reuși să scape, mai ales că această metodă este pusă în aplicare de mai multă vreme.

Tinerii au spus că fiica femeii are nevoie de o operație, iar suma necesară acesteia este de 5.000 de lei. Totul a avut loc în noapte dintre 27 spre 28 decembrie, atunci când băieții, de origine din comuna Deveselu, au fost opriți în trafic de polițiștii din Craiova.

Citește și: Tată îngenuncheat de sărăcie. Bărbatul nu-şi poate conduce fiica pe ultimul drum din cauza lipsei banilor

Sub scaunul pasagerului, a fost descoperită suma de 5.150 de lei, iar aceștia le-au spus polițiștilor că suma provine de la o femeie din comuna Bulești, dar pe care nu o cunosc.

Mai mult decât atât, pentru a fi cât mai credibili și pentru a primi suma respectivă de bani, băieții s-au dat drept medici, folosindu-se de identități false și ar fi invocat necesitatea unei intervenții chirurgicale pentru fiica femei furate.

Bătrâna a crezut și le-a oferit suma de bani, fără a verifica înainte dacă fiica ei a fost sau nu implicată în vreun accident rutier.