Mamă și fiică, găsite mumificate în casă, în Roma. Făceau ritualuri ezoterice și erau parte dintr-o sectă periculoasă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 ian 2023, 11:08

Aceasta murise cu o lună înaintea fiicei sale care, conform martorilor, în noaptea de Halloween, a făcut un ritual de invocare și și-a pierdut cunoștința

Sursa: Facebook

O mamă și fiica ei, care locuiau în Roma, au fost găsite mumificate, dar surpriza și mai mare a fost atunci când anchetatorii au descoperit urme ale unor ritualuri ezoterice periculoase, deoarece acestea erau membre ale unei secte.

Anchetatorii au făcut o descoperire macabră în Roma: mamă și fiică, găsite mumificate în casă, adepte ale unei secte și ale unor ritualuri ezoterice periculoase.

Mamă și fiică, ce făceau parte dintr-o sectă și adepte ale unor ritualuri ezoterice, găsite mumificate

Pe data de 19 ianuarie 2023, Luana Constantini, în vârstă de 54 de ani și Elena Bruselles, mama ei, în vârstă de 83 de ani, au fost găsite fără suflare în casa lor din Roma. Elena Bruselles lucrase ca asistentă medicală și suferea de Alzhemier.

Aceasta murise cu o lună înaintea fiicei sale care, conform martorilor, în noaptea de Halloween, a făcut un ritual de invocare și și-a pierdut cunoștința.

Însă, cel mai greu lucru pentru ea a avut loc atunci când mama ei a murit și când a pus punct unei relații pe care o avea cu liderul unei secte.

Citește și: Cine este românul care a fost izbit din plin de o mașină pe marginea unei autostrăzi din Italia. Bărbatul se întorcea de la o ieșire cu prietenii

Luana lucrase și ea ca asistent medical, dar își pierduse locul de muncă, după ce a spus că nu este de acord cu vaccinarea împotriva COVID-19. În mediul online, împărtășea inițiativele unei „comunități paranormale”, care se ocupa cu ședințe de spiritism, cu cursuri de magie neagră și cu tantra neagră.

Potrivit tgcom24, aceasta nu mai păstra legătura cu sora și cu fratele ei, încă de când a început relația cu liderul unei secte.

Shamano Shekhinà Shekhinà, presupusul iubit al acesteia, ar fi spus, la un moment dat, că Luana era foarte deprimată.

Luana s-a schimbat total în urma unui ritual

Conform unei prietene a Luanei, aceasta s-a schimbat radical, nu se mai îngrijea de mama ei și îi folosea pensia pentru a cumpăra droguri.

În lumea ezoterică multă lume îl cunoaște, este un ritual de mulțumire și de sacrificiu, considerat un fel de trecere în lumea morților. Din acea zi, Luana se schimbase.

EXCLUSIV! Ce l-a atras pe Christian Sabbagh la soția sa. „Suntem ca Ying și Yang”

Nu mai mânca, clănțănea din dinți cu furie. Rămasă complet singură cu o mamă bolnavă de care nu putea să aibă grijă, femeia ar fi folosit pensia mamei sale pentru a cumpăra droguri până când a leșinat”, a povestit o persoană apropiată.

Citește și: Șoferul beat care a ucis o mamă a doi copii a fost eliberat! Cetățenii din Satu Mare sunt revoltați

Aceste lucruri au fost confirmate, în momentul în care anchetatorii au ajuns la fața locului și au găsit rămășițe ale unui ritual ezoteric: mesaje sataniste, tunici, lumânări și formule magice. De asemenea, ipoteza este susținută și de o altă persoană care a locuit cu ea pentru o perioadă.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies