Cine este medicul care a fost prins de polițiști în timp ce încerca să întrețină raporturi intime cu un minor. Evenimentul a avut loc în Timișoara

Author: Lavinia Medrea

Evenimentul a avut loc în Timișoara

Sursa: PixaBay

Un medic de la Spitalul de Urgență pentru Copii din Timișoara a fost surprinși de polițiști în timp ce încerca să întrețină relații intime cu un copil, într-o mașină.

Anchetatorii spun că este vorba despre un adolescent în vârstă de 16 ani, care urma să fie agresat sexual de

către medicul timișorean. Cei doi se aflau într-un autoturis parcat într-o zonă de la periferia oraşului, sub un pod peste calea ferată. Un echipaj de poliţie care patrula în zonă a vrut să cerceteze autoturismul și au descoperit că medicul voia să întrețină raporturi sexuale cu minorul de 16 ani.  

Cine este medicul care a fost prins de polițiști în timp ce încerca să întrețină raporturi intime cu un minor

Conform declarațiilor reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, medicul a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială și tulburarea ordinii și liniștii publice. Victima, de necrezut, a fost și ea amendată tot cu 1.000 de lei.

Se pare că adolescentul de 16 ani și medicul de la Spitalul de Urgență pentru Copii din Timișoara s-au cunoscut pe o aplicație de întâlniri.

Copilul i-ar fi zis bărbatului că are 18 ani împliniți, astfel că au ajuns să-și dea întâlnire sub un pod, la intrarea în localitate. 

Citește și: Ce a pățit preotul care a fost prins în timp ce se autosatisfăcea în mașină: „Ne-a făcut satul de râs”

Bărbatul are 41 de ani, cu mult mai mare decât minorul cu care și-a dat întâlnire, iar cazul lui a intrat în atenția tuturor, deoarece este un medic cunoscut și apreciat al Spitalului de Copii din Timișoara.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Pe lângă asta, reprezentanții unității sanitare au fost șocați în momentul în care au auzit ce a făcut medicul și le-au cerut polițiștilor mai multe detalii. În funcție de informațiile pe care le vor primi, poliția va decide dacă va începe o anchetă internă.

Mai mult de atât, medicul este căsătorit și are doi copii.

Ce a pățit preotul care a fost prins în timp ce se autosatisfăcea în mașină 

Preotul Mirel de la Oinacu a fost prins, săptămâna trecută, autosatisfăcându-se în fața liceului Cartojan din Giurgiu. Un tânăr a anunțat poliția după ce l-a văzut, iar preotul a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri. De asemenea, Episcopia Giurgiului l-a suspendat din funcție. Enoriașii sunt de acord cu pedeapsa primită de părinte pentru fapta lui, dar există și guri care îi țin partea. 

Citește și: Cine este preotul care s-a autosatisfăcut în mașină, în fața unui liceu din Giurgiu. Slujitorul Domnului venise să privească elevele ieșind din curtea școlii

Anamaria Prodan, mesaj la scurt timp după ce și-a asumat public relația cu partenerul ei: „Atunci când tratezi pe cineva rău, este o datorie pe numele tău”. De unde provine supărarea impresarei

„O faptă foarte urâtă din partea lui, ne-a făcut satul de râs”, „A fost un popă foarte rău”, „A fost rău că cerea bani de la lume prin sat!”, „Se purta foarte rău cu lumea”, „Nici n-are ce să caute în sat, în primul rând!”, spun enoriașii, dezgustați de fapta și comportamentul preotului.

Citește și: Cine este bărbatul care a mers dezbrăcat pe străzile din Botoșani. Acesta purta doar pantofi și o mască sanitară

„A fost bun!”, „Pentru biserică a fost bun. Pentru biserică!”, „Eu de slujbă eram mulțumit. Că eu mă duc la slujbă, nu mă duc să văd ce face popa pe dinafară”, spun cei care îi iau apărarea preotului Mirel.

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.