Cum au reușit doi hoți din Vrancea să fugă din închisoare chiar sub ochii polițiștilor! După două ore au fost prinși

Autor: Lavinia Medrea

După două ore au fost prinși

Sursa: PixaBay/IPJ Vrancea - colaj Kanal D

Doi tineri din Vrancea au pus poliția pe fugă aseară, după ce au evadat din închisoare chiar sub ochii oamenilor legii.

Doi tineri care se aflau în arest preventiv pentru furt, au fugit din curtea Poliţiei chiar sub privirile agenţilor. Libertatea lor a durat doar două ore, pentru că au fost prinși și urmează să fie cercetați, pe lângă furt, și pentru evadare. De asemenea, gardienii care nu i-au supravegheat corespunzător vor fi și ei anchetați. 

Cum au reușit doi hoți din Vrancea să fugă din închisoare chiar sub ochii polițiștilor

Alarma a fost pornită în jurul orei 18:30, când doi tineri, în vârstă de 17 și 22 de ani, arestați preventiv pentru furt, au evadat din curtea arestului IPJ Vrancea, unde au fost scoși să deszăpezească. Văzând că cei doi gardieni care-i supravegheau nu sunt atenți, au profitat de moment și au sărit gardul.

Citește și: Spania a înregistrat cel mai mare număr de crime împotriva femeilor din ultimii 20 de ani, în luna decembrie, fiind denumită „cea mai neagră lună”

Cei doi polițiști nu au reușit să țină pasul cu evadații.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Peste 200 de polițiști și 50 de jandarmi au fost organizați în echipe de căutare, fiind, de asemenea folosiți și câinii de urmă”, a declarat Cătălina Murariu, purtător de cuvânt IPJ Vrancea.

Hoții au fost prinși după două ore de la evadare

Tot județul Vrancea a fost umplut de filtre timp de două ore în vederea prinderii celor doi hoți, în vârstă de 17 și 22 de ani, care au evadat din penitenciarul IPJ Vrancea.

Citește și: Un bărbat din Vaslui a udat o bătrână și a lăsat-o în ger, să înghețe. Acesta s-a răzbunat pentru o bucată de pământ

„Au fost identificaţi în zona Pieței Moldovei de către o echipă de poliţişti care i-a văzut alergând. Au luat-o la fugă după ei, iar, la aproximativ 700-800 de metri i-au ajuns din urmă, i-au somat, apoi, cu ajutorul altor doi colegi care au venit în sprijinul lor, i-au încercuit şi i-au încătuşat”, a informat Cătălina Murariu, purtător de cuvînt IPJ Vrancea.  

Cei doi tineri care au evadat se aflau în arest preventiv în data de 4 și 25 ianuarie, având dosare diferite.

Pe lângă faptul că erau cercetați pentru furt, acum urmează să fie cercetați și pentru evadare. De asemenea, cei doi gardieni care nu i-au supravegheat vor fi cercetați disciplinar.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!