Un bărbat din Vaslui a udat o bătrână și a lăsat-o în ger, să înghețe. Acesta s-a răzbunat pentru o bucată de pământ

Author: Andreea Buinoschi

Femeia a reușit să scape cu viață și, deși a alertat autoritățile în legătură cu cele întâmplate, nicio măsură nu a fost luată până în acest moment

Un bărbat din Vaslui a decis să se răzbune pe o bătrână, totul pornind de la o porțiune de pământ. Acesta a bătut-o, a udat-o cu apă și a lăsat-o să înghețe, imobilizând-o.

Un bărbat din Vaslui, în vârstă de 65

de ani, a lăsat o bătrână să înghețe, după ce a bătut-o și a imobilizat-o, din cauza unei bucăți de pământ.

Un bărbat din Vaslui a lăsat o bătrână să înghețe de frig, după ce a bătut-o

Bărbatul a vrut să se răzbune pe o femeie de 75 de ani, motiv pentru care a bătut-o, a imobilizat-o, a stropit-o cu apă și a lăsat-o să

înghețe de frig. Conform victimei, acesta a intrat peste ea în casă și i-a spus că vrea o bucată de pământ de ceva timp.

Femeia a reușit să scape cu viață și, deși a alertat autoritățile în legătură cu cele întâmplate, nicio măsură nu a fost luată până în acest moment.

O femeie care are grijă de bătrână a descris momentul în care a descoperit-o, fiind șocată de cele întâmplate.

„Ferească Dumnezeu cum am găsit-o! Udă toată, ud și patul și plapuma, ea era aici, iar ușa larg deschisă. Era un frig de nu puteai sta. Făcuse pe ea de frică, atunci când individul o strângea de gât și îi spunea că o omoară.

Citește și: Colegii medicului care a luat mită de la pacienții cu cancer apără gestul Ancăi Dumitrovici. Noi detalii în cazul bărbatului care ar fi murit pentru că nu a dat șpaga în timp util

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Vă dați seama cum a stat femeia asta udă leoarcă, până dimineață. Nu știu cum a trăit până dimineață. Mi-a spus că a mai bătut-o, că e vorba de o bucată mică de pământ, pe care ar vrea el să i-o ia. Și de asta i-a promis moartea”, a spus Marina Lila, conform stirilekanald.ro.

O bătrână din Satu Mare a fost jefuită

O bătrână de 82 de ani din Satu Mare a rămas fără toate economiile de-o viață, după ce a fost jefuită. Vinovatul a plecat cu suma de 90.000 de lei, dar a fost prins de oamenii legii la scurt timp și arestat pentru 30 de zile. Jaful a avut loc în localitatea Tiream, conform Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare.  

Tichete cadou de Ziua Bărbatului, pe data de 19 noiembrie. Gabriela Firea vrea ca toți angajații să beneficieze de drepturi egale

O femeie e 70 de ani a fost jefuită în plină stradă de trei femei de etnie. Incidentul a avut loc în cartierul Micro 15, pe o alee. Două dintre femei au ținut-o de vorbă pe bătrână, în timp ce a treia i-a luat femeii de la gât două lănțișoare de aur.

Citește și: Mama celor trei copii din București, care au ars de vii, și-a schimbat declarația. Aceasta a recunoscut că nu era acasă în momentul acela

Femeia a început să strige după ajutor, dar femeile s-au făcut nevăzute. Niciun martor nu se afla în zonă în momentul acela, iar poliția a fost chemată de către oamenii din locuințele alăturate, care au auzit-o strigând.

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!