Un bărbat din Vaslui a udat o bătrână și a lăsat-o în ger, să înghețe. Acesta s-a răzbunat pentru o bucată de pământ

Author: Andreea Buinoschi

Femeia a reușit să scape cu viață și, deși a alertat autoritățile în legătură cu cele întâmplate, nicio măsură nu a fost luată până în acest moment

Un bărbat din Vaslui a decis să se răzbune pe o bătrână, totul pornind de la o porțiune de pământ. Acesta a bătut-o, a udat-o cu apă și a lăsat-o să înghețe, imobilizând-o.

Un bărbat din Vaslui, în vârstă de 65 de ani, a lăsat o bătrână să înghețe, după ce a bătut-o și a imobilizat-o, din cauza unei bucăți de pământ.

Un bărbat din Vaslui a lăsat o bătrână să înghețe de frig, după ce a bătut-o

Bărbatul a vrut să se răzbune pe o femeie de 75 de ani, motiv pentru care a bătut-o, a imobilizat-o, a stropit-o cu apă și a lăsat-o să înghețe de frig.

Conform victimei, acesta a intrat peste ea în casă și i-a spus că vrea o bucată de pământ de ceva timp.

Femeia a reușit să scape cu viață și, deși a alertat autoritățile în legătură cu cele întâmplate, nicio măsură nu a fost luată până în acest moment.

O femeie care are grijă de bătrână a descris momentul în care a descoperit-o, fiind șocată de cele întâmplate.

„Ferească Dumnezeu cum am găsit-o! Udă toată, ud și patul și plapuma, ea era aici, iar ușa larg deschisă. Era un frig de nu puteai sta. Făcuse pe ea de frică, atunci când individul o strângea de gât și îi spunea că o omoară.

Citește și: Colegii medicului care a luat mită de la pacienții cu cancer apără gestul Ancăi Dumitrovici. Noi detalii în cazul bărbatului care ar fi murit pentru că nu a dat șpaga în timp util

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vă dați seama cum a stat femeia asta udă leoarcă, până dimineață. Nu știu cum a trăit până dimineață. Mi-a spus că a mai bătut-o, că e vorba de o bucată mică de pământ, pe care ar vrea el să i-o ia. Și de asta i-a promis moartea”, a spus Marina Lila, conform stirilekanald.ro.

O bătrână din Satu Mare a fost jefuită

O bătrână de 82 de ani din Satu Mare a rămas fără toate economiile de-o viață, după ce a fost jefuită. Vinovatul a plecat cu suma de 90.000 de lei, dar a fost prins de oamenii legii la scurt timp și arestat pentru 30 de zile. Jaful a avut loc în localitatea Tiream, conform Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare.  

O femeie e 70 de ani a fost jefuită în plină stradă de trei femei de etnie.

Incidentul a avut loc în cartierul Micro 15, pe o alee. Două dintre femei au ținut-o de vorbă pe bătrână, în timp ce a treia i-a luat femeii de la gât două lănțișoare de aur.

Citește și: Mama celor trei copii din București, care au ars de vii, și-a schimbat declarația. Aceasta a recunoscut că nu era acasă în momentul acela

Femeia a început să strige după ajutor, dar femeile s-au făcut nevăzute. Niciun martor nu se afla în zonă în momentul acela, iar poliția a fost chemată de către oamenii din locuințele alăturate, care au auzit-o strigând.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!