Ce a făcut un bărbat din Argeș când a văzut că polițiștii îi fac semn să oprească. A fost urmărit cu focuri de armă pentru a putea fi prins

Author: Lavinia Medrea

A fost urmărit cu focuri de armă pentru a putea fi prins

Sursa: PixaBay

Polițiștii din Argeș au avut parte de o urmărire ca în filme. După ce i-au făcut semn unui bărbat să se oprească pentru o verificare, șoferul a înfipt piciorul în pedala de accelerație și a fugit.

Imediat după

ce bărbatul a apăsat pedala de accelerație și a ignorat semnalul Poliției, agenții au pornit în urmărirea lui.

Ce a făcut un bărbat din Argeș când a văzut că polițiștii îi fac semn să oprească

Bărbatul, care a înfipt piciorul în accelerație atunci când a văzut că polițiștii îi fac semn să oprească, a fost urmărit 10 kilometri, printre zeci

de mașini, până la o lizieră din zonă. Ulterior, șoferul și-a lăsat mașina și a fugit într-o pădure. Pentru a-l prinde, oamenii legii au tras cu arma în plan vertical. 

Citește și: Cum a reușit un tânăr din Iași să ajungă într-un râu, cu tot cu polițiștii după el. Acesta refuzase să oprească la semnalul oamenilor legii

„La data de 02 februarie a.c.,

în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care era dat în atenție, însă conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, circa 10 km, până pe raza localității Micești, unde, bărbatul și-a abandonat mașina și a

fugit în pădure.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

A fost somat să se oprească și unul dintre polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, însă bărbatul și-a continuat deplasarea, fiind depistat în pădure, de către polițiști, la scurt timp.

Citește și: Accident grav cu două mașini în Olt! Un copil de patru ani se află printre cele cinci victime

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, bărbatul, de 29 de ani, din Stâlpeni, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie”, a comunicat IPJ Argeș, relatează România TV.

Bărbatul fugar, în vârstă de 29 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

Românii își pot investi banii în titluri de stat. Dobânzile care pot fi primite pentru o perioadă de un an

Cine este tânărul care a fost urmărit de polițiști cu focuri de armă

Pe data de 2 noiembrie 2022, un alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor în localitatea Homocea din judeţul Vrancea, ba chiar a accidentat mașina de Poliție.

Şoferul în vârstă de 25 de ani a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și a fugit de ei preț de câțiva kilometri buni, ajungând în județul Galați. Agenții au tras cu 14 gloanțe în autovehiculul tânărului, dar fără noroc, pentru că niciun pneu nu a fost atins.

Bărbatul, la un moment dat, a părăsit mașina pentru a scăpa de oamenii legi, dar nu a ajuns prea departe pe jos, astfel că a fost prins. 

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”