Un băiat de 14 ani din Marea Britanie a fost arestat, după ce a înjunghiat o fată de aceeași vârstă. Incidentul a avut loc în curtea școlii

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 oct 2023, 01:40

Fata va mai rămâne câtva timp internată în spital și va primi tratamentul corespunzător, evoluția ei fiind atent monitorizată

Sursa: PixaBay

Un băiat de 14 ani din Marea Britanie a înjunghiat o fată de aceeași vârstă, în curtea școlii. Victima a ajuns de urgență la spital, unde a primit toate îngrijirile medicale de care a avut nevoie.

În Marea Britanie, un băiat de 14 ani a înjunghiat o colegă de aceeași vârstă, chiar în curtea școlii. Aceasta s-a ales cu răni grave, după ce a fost atacată cu un „instrument ascuțit”.

Un băiat din Marea Britanie a înjunghiat o fată de aceeași vârstă

Conform poliției din Greater Manchester, fata de 14 ani a fost transportată la spital de urgență, fiind înjunghiată cu un „obiect ascuțit”.

Incidentul a avut loc la liceul Parrs Wood din suburbia Didsbury, la locul de joacă.

Apelul a fost făcut în jurul orei 13:10, ieri, 25 ianuarie, și, la fața locului, s-au deplasat paramedici și mai mulți polițiști. Din fericire, după primele examinări, s-a constat că rănile nu pot provoca moartea pacientei.

„Colegii de la North West Ambulance Service au participat, de asemenea, la locul faptei, unde o fată de 14 ani a suferit răni grave, dar care nu i-au pus viața în pericol, despre care se crede că au fost cauzate de un

instrument ascuțit”.

Citește și: Cine este principalul suspect în cazul dublei crime din Bran. Alexandra şi Nicu ar fi fost omorâți cu toporul

Fata va mai rămâne câtva timp internată în spital și va primi tratamentul corespunzător, evoluția ei fiind atent monitorizată. Părinții au fost înștiințați despre cele întâmplate prin intermediul unui e-mail, relatează The Mirror.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un suspect a fost arestat în urma atacului din Germania

Ieri, 25 ianuarie, în Germania, a avut loc un atac cu arme albe, într-un tren.

Două persoane și-au pierdut viața și alte cel puțin șapte au fost rănite, potrivit surselor poliției și ale unui ministru regional de Interne.

Tot ieri, un suspect a fost reținut, conform New York Time s, după ce mai multe persoane au fost înjunghiate.

Atacul a avut loc în plină zi, cu puțin timp înainte de ora 15:00, într-un tren regional care circula pe ruta Kiel-Hamburg, chiar la jumătatea distanței.

Autoritățile au identificat autorul, precizând că are 33 de ani. Acesta a fost arestat la peste 60 de km de Hamburg, în gara din Brokstedt. De asemenea, potrivit acestora, aproximativ 70 de persoane se aflau în tren în acel moment.

Citește și: Modul groaznic în care o fetiță de doar trei ani și-a găsit sfârșitul. Părinții și-au dat seama că a dispărut când a fost prea târziu

Nancy Faeser, ministrul federal de Interne, ce este responsabil cu siguranța publică a spus că ancheta se va desfășura rapid. Conform poliției, atacatorul a fost și el grav rănit și este internat la spital, urmând să fie supus unui interogatoriu, imediat ce va fi apt.

„Suntem cu toții complet șocați și îngroziți că s-a întâmplat așa ceva. Pentru mine este clar că actul oribil este îndreptat împotriva întregii umanități”, a declarat Sabine Sütterlin-Waack, ministrul de interne al landului Schleswig-Holstein.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!