O adolescentă de 15 ani, cu probleme mentale, din Călărași, a căzut în gol 7 metri, după ce a coborât pe o funie din cearșafuri, pentru a se vedea cu iubitul ei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 nov 2022, 22:04

O adolescentă de 15 ani, cu probleme mentale, din Călărași a căzut în gol 7 metri, după ce a coborât pe o funie din cearșafuri, pentru a se vedea cu iubitul ei

Sursa: istock, calarasipress.ro

O fată de 15 ani din Călărași a căzut în gol 7 metri, după ce a coborât pe fereastră, folosind o funie făcută din cearșafuri. Aceasta se afla în căminul liceului la care învață.

O fată de doar 15 ani a fost la doar un pas de a-și pierde viața, după ce a căzut 7 metri în gol, după ce a încercat să coboare pe fereastră pe o funie făcută din cearșafuri.

O adolescentă a căzut de la 7 metri înălțime, după ce a coborât pe o funie din cearșafuri

Fata este elevă a Liceului Pedagogic „Ștefan Bănulescu”, din Călărași, și se afla în internatul unității de învățământ. Aceasta a ajuns de urgență la spital și este sub atenta supraveghere a medicilor, deoarece are mai multe fracturi la coloană.

Lovitura a fost una extrem de puternică, deoarece și înălțimea era mare, dar, din fericire, a reușit să scape ca prin urechile acului.

Fata încerca să se vadă cu iubitul ei, dar pedagogul de serviciu nu îi dădea voie să iasă din cămin, așa că a apelat la această metodă. Mai mult decât atât, colegii adolescentei susțin că nu este prima dată când fata a încercat acest lucru.

Citește și: S-a aflat ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului. Institutul de Medicină Legală a verificat alcoolemia artistului

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Această elevă din centrul Perișoru a dorit să fugă din cămin, din câte am înțeles, doar voia să fugă, nu cunoaștem destinația finală. Pur și simplu, din cauza măsurilor de securitate adoptate la nivelul unității, ea a dorit să plece și a apelat la acest gest de a sări de la etaj”, a spus Mihai Aurelian Dorin, director adjunct la Liceul Pedagogic „Ștefan Bănulescu”, conform calarasipress.ro.

Adolescenta a fost adusă la spitalul Grigore Alexandrescu din București

Incidentul a avut loc ieri, 28 noiembrie, în jurul orei 20:00. Aceasta se afla la etajul doi și a căzut, deoarece s-a dezechilibrat. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cel puțin pentru moment, nu se știe care este locul în care cei doi tineri urmau să se întâlnească.

Când pică Lasata Secului pentru Postul Crăciunului 2022. Ce tradiții respectă românii în ultima zi de dezlegare, înaintea Postului Nașterii Domnului

„Aseară am înregistrat un eveniment nefericit. Șeful de centru m-a anunțat despre acest incident, unde o copilă de 15 ani, a Centrului de la Perișoru, a încercat să fugă pentru a se întâlni cu iubitul ei, programase în prealabil, probabil o întâlnire, cu băiatul respectiv", a spus și Daniela Arbagic, director general DGASPC Călărași.

Citește și: Andreea s-a trezit dintr-o comă de 23 de zile, iar viața ei a luat o întorsătură neașteptată. Ce face, acum, studenta la medicină, care a fost la un pas de moarte după un accident

În prezent, tânăra este internată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, având fracturi multiple. Mai mult decât atât, aceasta este beneficiara Centrului de Plasamant din Perișoru și se află, de ceva timp, sub supraveghere medicală și este cunoscută ca având diferite afecțiuni psihice.

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies