Andreea s-a trezit dintr-o comă de 23 de zile, iar viața ei a luat o întorsătură neașteptată. Ce face, acum, studenta la medicină, care a fost la un pas de moarte după un accident

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 nov 2022, 14:21

Ce face, acum, studenta la medicină, care a fost la un pas de moarte după un accident

Sursa: Facebook Andreea Iordăchescu - colaj Kanal D

Andreea a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a stat 23 de zile în comă în urma unui accidentul cu ATV-ul. Imediat după ce s-a trezit, studenta la medicină le-a mulțumit medicilor pentru eforturile pe care le-au făcut ca să o salveze.

Andreea este o tânără care avea multe visuri și planuri de viitor, dar viața ei a fost la un pas de a fi curmată în urma unui grav accident de ATV. Tânăra a stat 23 de zile în comă și a luptat, alături de medici, pentru a-și salva viața.

Andreea s-a trezit dintr-o comă de 23 de zile. Ce face acum

Andreea are 23 de ani și s-a trezit după 23 de zile în care a stat în comă, asta după ce inclusiv medicii și-au pierdut speranța că aceasta își va reveni. Tânăra se consideră norocoasă că a primit a doua șansă la viață. 

Citește și: Cine este Bianca Marina, noua iubită a lui Mario Iorgulescu: ”Îmi doresc un copil cu ea”

„Mi-am studiat documentele de externare din spital și nu există vreo explicație științifică pentru care eu să fiu în viață”, a declarat Andreea.

În februarie 2021, tânăra s-a răsturnat cu ATV-ul în timp ce se afla într-o vacanță la munte. Au urmat 23 de zile de comă în care medicii s-au străduit să o țină în viață și să o pună pe picioare.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Un polițist a fost surprins în timp ce calcă pe cap un bărbat încătușat, în Cluj. Un alt polițist l-a lovit cu piciorul pe bărbatul reținut

„Statistic vorbind, dacă e să luăm traumatismul grav, are o mortalitate foarte mare, dar asta nu înseamnă că nu există și cazuri care exced statisticii.

În cazul ei, într-adevăr, dacă e sa te uiți în toate cărțile, mortalitatea este aproape de 100%”, a declarat Lucian Eva, neurochirurg la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Andreea a rămas paralizată după cumplitul accident

Tânăra de 23 de ani a rămas paralizată și nu mai avea cum să vorbească, după accident. Andreea a învățat din nou să vorbească, să meargă și să-și folosească membrele.

„Revenirea ei a fost la fel ca si cum s-ar fi născut a doua oară. A învățat să vorbească, a învățat sa își folosească mâinile, sa își tina capul, a învățat să stea pe picioare, a învățat să meargă”, a mărturisit tatăl studentei. 

Calendar Ortodox 6 februarie 2023: Ce sărbătoare este luni? Rugăciune pentru tămăduirea neputinţele sufleteşti şi trupeşti

„Faptul că eu m-am ambiționat să merg la facultate și că am început să învăț, mi-a stimulat neuronii și mi-am revenit mult mai repede”, a mai spus Andreea.

„Să crezi și să ai răbdare! Am fost în aceeași stare ca tine și acum alerg, merg, studiez”, a fost mesajul de încurajare pe care l-a adresat Andreea pacienților în stare gravă, aflați în spital.

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies