Andreea s-a trezit dintr-o comă de 23 de zile, iar viața ei a luat o întorsătură neașteptată. Ce face, acum, studenta la medicină, care a fost la un pas de moarte după un accident

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 nov 2022, 14:21

Ce face, acum, studenta la medicină, care a fost la un pas de moarte după un accident

Sursa: Facebook Andreea Iordăchescu - colaj Kanal D

Andreea a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a stat 23 de zile în comă în urma unui accidentul cu ATV-ul. Imediat după ce s-a trezit, studenta la medicină le-a mulțumit medicilor pentru eforturile pe care le-au făcut ca să o salveze.

Andreea este o tânără care avea multe visuri și planuri de viitor, dar viața ei a fost la un pas de a fi curmată în urma unui grav accident de ATV. Tânăra a stat 23 de zile în comă și a luptat, alături de medici, pentru a-și salva viața.

Andreea s-a trezit dintr-o comă de 23 de zile. Ce face acum

Andreea are 23 de ani și s-a trezit după 23 de zile în care a stat în comă, asta după ce inclusiv medicii și-au pierdut speranța că aceasta își va reveni. Tânăra se consideră norocoasă că a primit a doua șansă la viață. 

Citește și: Cine este Bianca Marina, noua iubită a lui Mario Iorgulescu: ”Îmi doresc un copil cu ea”

„Mi-am studiat documentele de externare din spital și nu există vreo explicație științifică pentru care eu să fiu în viață”, a declarat Andreea.

În februarie 2021, tânăra s-a răsturnat cu ATV-ul în timp ce se afla într-o vacanță la munte. Au urmat 23 de zile de comă în care medicii s-au străduit să o țină în viață și să o pună pe picioare.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Un polițist a fost surprins în timp ce calcă pe cap un bărbat încătușat, în Cluj. Un alt polițist l-a lovit cu piciorul pe bărbatul reținut

„Statistic vorbind, dacă e să luăm traumatismul grav, are o mortalitate foarte mare, dar asta nu înseamnă că nu există și cazuri care exced statisticii.

În cazul ei, într-adevăr, dacă e sa te uiți în toate cărțile, mortalitatea este aproape de 100%”, a declarat Lucian Eva, neurochirurg la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Andreea a rămas paralizată după cumplitul accident

Tânăra de 23 de ani a rămas paralizată și nu mai avea cum să vorbească, după accident. Andreea a învățat din nou să vorbească, să meargă și să-și folosească membrele.

„Revenirea ei a fost la fel ca si cum s-ar fi născut a doua oară. A învățat să vorbească, a învățat sa își folosească mâinile, sa își tina capul, a învățat să stea pe picioare, a învățat să meargă”, a mărturisit tatăl studentei. 

Calendar ortodox 4 februarie 2023: Ce sărbătoresc creștinii azi? Rugăciunea pentru împăcarea sufletului și iertarea păcatelor

„Faptul că eu m-am ambiționat să merg la facultate și că am început să învăț, mi-a stimulat neuronii și mi-am revenit mult mai repede”, a mai spus Andreea.

„Să crezi și să ai răbdare! Am fost în aceeași stare ca tine și acum alerg, merg, studiez”, a fost mesajul de încurajare pe care l-a adresat Andreea pacienților în stare gravă, aflați în spital.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies