Cine este Bianca Marina, noua iubită a lui Mario Iorgulescu: ”Îmi doresc un copil cu ea”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 nov 2022, 12:55

Mario Iorgulescu s-a decis să-și facă un viitor cu Bianca Marina: „Îmi doresc o familie”

Sursa: Twitter Akku/Instagram Bianca Marina - colaj Kanal D

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, este într-o relație cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip, și este decis să facă din povestea lor de iubire un viitor și o familie.

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un tragic accident rutier și a dispărut din atenția publicului și de pe social media pentru a-și găsi liniștea, dar se pare că a decis să înfrunte iar viața și, datorită unui simplu mesaj, drumul său către Bianca Marina a fost reluat.

Mario Iorgulescu vrea un viitor cu Bianca Marina

„Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul”, a mărturisit Mario Iorgulescu, într-o emisiune TV, citat de România TV.

Citește și: Mario Iorgulescu, primele declarații după accidentul în care a omorât un tânăr, în urmă cu 3 ani: „Era şi el drogat!”

Pe lângă asta, Mario a declarat și că își dorește un copil cu Bianca, dacă totul va merge bine între ei, pentru că s-a săturat de viața haotică și nestatornică.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Îmi doresc o familie! Le-am făcut pe toate, le-am experimentat pe toate, nu mai am ce să fac! Absolut nimic! Eu d-aia o iubesc şi o respect, o apreciez foarte mult pentru că ştie cum să mă gestioneze, ştie să pună problema, ştie când să mă lase în pace, ştie când să mă ia frumos”, a mai spus Mario Iorgulescu.

Motivul divorțului dintre Bianca Marina și Steliano Filip

Bianca Marina a fost căsătorită timp de patru ani cu Steliano Filip și au împreună o fetiță, dar au realizat că nu sunt făcuți unul pentru altul. După șapte ani de relație, cei doi au decis să divorțeze.

Doliu în muzica populară! Un artist celebru a fost găsit mort într-un parc

Citește și: Unde se află Mario Iorgulescu. Au trecut 2 ani și jumătate de la cumplitul accident

Bianca și Steliano au divorțat în luna februarie a anului 2021, iar Bianca se declara nefericită la acea vreme.

„Nu am fost de la început foarte bine. Adică, după șapte ani de relație, să te desparți de un om nu e chiar ușor. Ai remușcări, te mai gândești, dar, în ultima perioadă, am ajuns să zic că am liniște sufletească. Sunt liniștită și fericită. În momentul de față, mai mult decât ce am nu îmi doresc, poate doar să mă dezvolt eu în carieră. În ultimii doi ani, am mai luat și decizii proaste, dar să zic că din astea am învățat”, a declarat Bianca, la acea vreme.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies