Cine era bărbatul care a murit într-un accident banal cu ATV-ul. Avea doar 43 de ani, o soție și o fetiță

Author: Lavinia Medrea

Emil avea doar 43 de ani, o soție și o fetiță

Sursa: Facebook Epure Emil

O tragedie a avut loc pe drumul care leagă Reșița de comuna Dognecea, unde un bărbat în vârstă de doar 43 de ani a murit într-un banal accident de ATV.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a plecat într-o excursie cu ATV-ul duminică, neștiind că este ultima lui zi în care va fi viu. Emil, pe numele său, este cunoscut pentru pasiunea pe care o avea față de cursele cu ATV-ul, dar și pentru sporturile cu motor. 

Cine era bărbatul care a murit într-un banal accident cu ATV-ul

Emil obișnuia să meargă des în excursii pline de adrenalină alături de alți prieteni, pasionați și ei de sport și de motoare. Duminică, bărbatul în vârstă de 43 de ani a plănuit cu prietenii lui să meargă la o cursă cu ATV-urile pe un drum forestier dintr-o pădure aflată pe marginea drumului județean 581, care leagă Reșița de comuna Dognecea, peste munte. 

Citește și: O fetiță de 11 ani a fost ucisă și torturată de către familia adoptivă. Tatăl fetei și-a luat viața chiar în fața oamenilor legii

Emil a murit în jurul orei prânzului, pe o pantă pe care a coborât-o cu vehiculul. La un moment dat, ATV-ul s-a rostogolit peste cap, iar bărbatul a fost prins sub el.

Emil a murit pe loc, strivit de sutele de kg ale ATV-ului. Tragedia s-a întâmplat în fața prietenilor lui, cu care ieșise la distracție.

Emil avea o soție și o fiică

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un ATV pe raza comunei Lupac, într-o zonă împădurită, pe un drum forestier închis circulației publice, la aproximativ 2 km de DJ 581 către comuna Dognecea, ar fi pierdut controlul vehiculului, răsturnându-se și fiind prins sub ATV.

Echipajul SMURD deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat biroul de presă al IPJ Caraș Severin. 

Citește și: Un tânăr de doar 18 ani a murit după ce a încasat un pumn în cap de la un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani. Tragedia a avut loc în Constanța

Accident grav cu două mașini în Olt! Un copil de patru ani se află printre cele cinci victime

Emil era pasionat de sporturile cu motor, se pricepea foarte bine la condus ATV-uri și motoare, dar nimeni nu înțelege cum a putut să moară în acest fel. Bărbatul era iubit și apreciat de toți apropiații săi, astfel că mulți dintre ei i-au lăsat mesaje de condoleanțe pe Facebook. 

Conducătorul a lăsat în urmă o soție și o fiică.

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies