Noemi si Mitoseru, despre viitorul lor: "Ne iubim, dar nu ne mai impacam doar pentru ca asa zice lumea"

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:51

Mihai Mitoseru si Noemi Dumitrescu au vorbit, la WOWbiz, despre motivele pentru care s-au despartit din nou.

Mihai Mitoseru si Noemi Dumitrescu au vorbit, la WOWbiz, despre motivele pentru care s-au despartit din nou.

"Vreau sa spun un singur lucru: amandoi am fost vinovati pentru aceasta ruptura. Faza cu acel jeg de om, Raluca, ne-a daunat. Relatia noastra scartaia, iar Mihai era vulnerabil. Acea persoana i-a spus multe minciuni, iar Mihai le-a crezut. Nu ea a fost motivul despartirii. Nu vreau sa ne impacam pentru ca asa zice lumea.
In momentul asta ma vad singura"
, a declarat Noemi in exclusivitate pentru WOWbiz.

"La un moment dat, relatia dintre noi s-a racit din urmatorul motiv. Noi doar impreuna ieseam in cluburi, la film, peste tot. La un moment dat, Noemi n-a mai vrut. Ba ca era obosita, ba ca nu stiu ce...Ea stiu ca a mai vorbit cu un fost partener de dans, un pampalau.
Mie mi-a convenit de fraier, mi-am dat seama ca e si impotent"
, a spus si Mihai Mitoseru.

Mama lui Mitoseru e foc si para pe fiul ei!
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mama-mitoseru-8ffbad9921c4692f190ea318179aafcd.jpgInvitata in platoul WOWbiz, mama lui Mihai Mitoseru, Camelia, s-a declarat extrem de dezamagita din cauza faptului ca fiul ei s-a despartit iar de Noemi Dumitrescu.

"Ea il iubeste pe el, el o iubeste pe ea.
Ei nu-si dau seama in ce pericol sunt acum. Sa-i fereasca Dumnezeu sa apara acum unul care s-o zapaceasca pe Noemi, sau una care sa mi-l zapaceasca pe Mitoseru. Ati incercat pe naiba impacare, mai copii! Prietenii lor sunt de vina. Toata lumea a crezut ca e un mare miliardar, pentru ca a fost la Bingo. Samburele neincrederii a fost sadit in aceasta relatie de catre asa zisii lor prieteni.
Eu nu sunt mama lui Mihai, eu sunt mama amandurora! Solutie e urmatoarea: ori se despart definitiv si renunta la aceasta caseta, ori sa fie tot impreuna"
, a declarat Camelia Mitoseru in exclusivitate pentru WOWbiz.