Noemi si Mitoseru, despre viitorul lor: "Ne iubim, dar nu ne mai impacam doar pentru ca asa zice lumea"

Mihai Mitoseru si Noemi Dumitrescu au vorbit, la WOWbiz, despre motivele pentru care s-au despartit din nou.

Mihai Mitoseru si Noemi Dumitrescu au vorbit, la WOWbiz, despre motivele pentru care s-au despartit din nou.

"Vreau sa spun un singur lucru: amandoi am fost vinovati pentru aceasta ruptura. Faza cu acel jeg de om, Raluca, ne-a daunat. Relatia noastra scartaia, iar Mihai era vulnerabil. Acea persoana i-a spus multe minciuni, iar Mihai le-a crezut. Nu ea a fost motivul despartirii. Nu vreau sa ne impacam pentru ca asa zice lumea. In momentul asta ma vad singura", a declarat Noemi in exclusivitate pentru WOWbiz.

"La un moment dat, relatia dintre noi s-a racit din urmatorul motiv. Noi doar impreuna ieseam in cluburi, la film, peste tot. La un moment dat, Noemi n-a mai vrut. Ba ca era obosita, ba ca nu stiu ce...Ea stiu ca a mai vorbit cu un fost partener de dans, un pampalau. Mie mi-a convenit de fraier, mi-am dat seama ca e si impotent", a spus si Mihai Mitoseru.

Mama lui Mitoseru e foc si para pe fiul ei!

Invitata in platoul WOWbiz, mama lui Mihai Mitoseru, Camelia, s-a declarat extrem de dezamagita din cauza faptului ca fiul ei s-a despartit iar de Noemi Dumitrescu.

"Ea il iubeste pe el, el o iubeste pe ea. Ei nu-si dau seama in ce pericol sunt acum. Sa-i fereasca Dumnezeu sa apara acum unul care s-o zapaceasca pe Noemi, sau una care sa mi-l zapaceasca pe Mitoseru. Ati incercat pe naiba impacare, mai copii! Prietenii lor sunt de vina. Toata lumea a crezut ca e un mare miliardar, pentru ca a fost la Bingo. Samburele neincrederii a fost sadit in aceasta relatie de catre asa zisii lor prieteni. Eu nu sunt mama lui Mihai, eu sunt mama amandurora! Solutie e urmatoarea: ori se despart definitiv si renunta la aceasta caseta, ori sa fie tot impreuna", a declarat Camelia Mitoseru in exclusivitate pentru WOWbiz.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate