Nelson Mondialu nu e oracol! Era convins că Andra și Mocanu nu se vor despărți! Ce spunea despre cei doi

,

Nelson Mondialu a greșit previziunea! Era convins că Andra și Mocanu nu se vor despărți, însă Mocanu a anunțat ieri despărțirea de Andra.


In articol:

Într-un vlog în care a criticat-o și pe "nora" lui, Bianca, Nelson Mondialu a susținut că Bogdan Mocanu și Andra sunt "ca scaiul" și nu îi va despărți nimeni. Ei bine, s-a înșelat!

"Băi, vă spun eu, sută la milion. Andra cu Bogdan știți cum îs, lipiți ca și scaiul, amândoi. Pe-ăia nu-i desparte nimeni! Băi, voi vă dați seama că amândoi au apărut în clipul lui Florin Salam. Eu vă mai spun vouă ceva, să apari în clipul lui Florin Salam e mai ceva ca și cum ai apărea într-o imagine lângă președintele de stat. E mai ceva, mă! Că aia se uită, dar clipul cu Florin Salam, orice melodie o ascultă toată lumea de 50 de milioane de ori și-i vede. Ni-i ai pe Bogdan, ni-i ai pe Andra.

Ascultați ce vă spun eu!

Vedeți-vă de treabă cu None și cu ăsta, că nu e Andra cu niciun None", a spus Nelson Mondialu într-un vlog.

Mocanu a anunțat despărțirea de Andra

Bogdan Mocanu a anunțat în emisiunea de ieri că se desparte de Andra, după ce aceasta a dansat cu Andy și pe el nu l-a băgat în seamă, lăsându-l să stea singur și supărat pe canapea. Jador a venit în cele din urmă și l-a consolat.

Prezentatoarea show-ului, Andreea Mantea, a deschis subiectul și l-a întrebat pe Mocanu dacă el și Andra s-au despărțit. 

"DA", a răspuns Mocanu, precizând că a luat decizia "astăzi". Anunțul a făcut-o pe Andreea Mantea să izbucnească în râs.

"Iartă-mă (n.r.- către Andra), m-a pufnit râsul pentru că... Cumva o anunți pe ea, că ea nu știa", a spus Andreea Mantea. Andra a zâmbit și ea când a aflat, după care a fost serioasă.

"Știe, știe", a intervenit Jador. 

Citeste si: Andreea Pirui a plecat de la filmari! Unde s-a dus blonda de la Puterea Dragostei

Citeste si: Mocanu i-a prins în pat pe Jador și Mary! S-a întâmplat în casa "Puterea dragostei"! Imaginile pe care nu le vei vedea niciodată la TV

Citeste si: Cea mai fierbinte imagine cu Mariana de la "Puterea dragostei"! A lăsat să i se vadă zona intimă! Cum a apărut

Cum a explicat Mocanu despărțirea de Andra

"Cred că știe, e de la sine înțeles. Cum nu spui că mă bat cu un om și după aia gagică-mea dansează cu el după două zile, cred că și faptul că dacă eu stau supărat într-o cameră și ea dansează cu altul, e de la sine înțeles că e pa-pa. N-am vrut să anunț pe nimeni nimica", a spus Mocanu.

"Ați încercat să vă rezolvați problema, lipsa de comunicare?", l-a întrebat Andreea Mantea pe Mocanu.

"Am încercat, am vorbit cu un perete din baie...", a răspuns Mocanu.

"Când spune că a vorbit cu un perete, se referă că a dat cu pumnul în perete", a intervenit Jador, moment în care Andreea Mantea a spus că a remarcat că Mocanu e lovit la mână.

 

 

Citește și:

Mocanu și Andra s-au despărțit! Anunțul a luat-o prin surprindere pe brunetă! Ce reacție a avut

Victor Ciutacu, răspuns ACID pentru CTP, după ultimul editorial: 'Specialistu' ăsta decrepit în orice susține că Iisus nu a propăvăduit rugatul la moaște'

Simina e, într-adevăr, însărcinată cu Zănoagă! Andreea Mantea a făcut anunțul

Jador s-a îmbătat! Ce s-a întâmplat în fața hotelului! Bogdan Mocanu a făcut totul public

Schimbare de look pentru Ligi! Frumoasa blondina NU mai arata ASA!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies