Mircea Diaconu a încălcat legea pentru soția sa? „Eu n-am încălcat nicio lege!”

,
Mircea Diaconu
Mircea Diaconu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mircea Diaconu a vorbit despre situația cu soția sa în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. A încălcat sau nu actorul legea?


In articol:

Unul dintre cei mai iubiți și respectați actori ne-a onorat cu prezența astăzi, 27 iulie, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai ”. Mircea Diaconu a dar culoare teatrului românesc de-a lungul carierei lui, dar a avut și o carieră interesantă în politică, ocupând funcția de senator, ministru al culturii, europarlamentar și, în plus, a candidat lași pentru Președinția României. 

„Vă pare rău că ați încălcat legea de dragul soției?”

Întrebarea cu numărul 23 a fost, pentru Mircea Diaconu, un atac față de el și de soția sa. Renumitul actor a fost sincer și a explicat toată situația pentru a lămuri pe toată lumea.

Citeste si: Cum s-au cunoscut Mircea Diaconu și Diana Lupescu? Povestea lor de dragoste este demnă de un scenariu de film. S-au căsătorit după doar o lună

„Eu n-am încălcat nicio lege!(...) Sunt construcțiile regimului Băsescu, vedeți că am dreptate? Am fost unul din primii băgați pe culoarul de justiție spre a fi executați!

Ăsta era textul, -și-a angajat soția-. Soția mea era angajată din`83 la Teatrul Notarra, și n-a fost un concurs de angajare, a fost un concurs de promovare a zece personalități din Teatrul Notarra. Actori, actrițe și Diana Lupescu. Ești obligat, în clipa în care cineva își modifică studiile, ori că face doctorat, ori că face o specializare, ești obligat ca director să adaptezi studiile făcute cu ce e acolo.

Asta s a întâmplat.

În urma acestui concurs la care, într-adevăr, am fost presedintele comisiei, pentru că nu era altcineva! Poate doar portarul puteam să-l pun. Eu n-am avut director adjunct, am condus teatrul singur, deci nu puteam! Nu putea să fie altcineva decât eu, n-aveam altă soluție. Finalmente, toți ceilalți au primit o mărire de salariu prin promovarea pe post iar ea a rămas cu același salariu pe care îl avea inainte.

Deci practic cine n-a primit ceva în plus a fost numai ea, pentru că postul de regizor e mai sărac decât postul de actor la banii ăștia. Despre asta a fost vorba.

Citeste si: AFLĂ: Cine este, de fapt, Diana Lupescu, soția actorului Mircea Diaconu?

Iar acea mie de lei administrativă s-a făcut pentru că șefa mea de personal de la teatru a greșit puțin aplicarea legii și a făcut un calcul din care rezulta că 500 de lei au fost plătiți greșit(...)

A fost o greșeală tactică de aplicare a legii la directoarea mea de personal. Despre asta a fost vorba, deci n-am încălcat nicio lege niciodată în viața mea!”, a fost răspunsul lui Mircea Diaconu.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tocmai acum s-a aflat. Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu? Ana are o pasiune ieșită din comun

Rază de speranță pentru românii din Serbia: Comisia Europeană monitorizează îndeaproape situaţia

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

AVERE Mircea Diaconu. Câți bani a reușit să strângă actorul și ce scrie în declarația lui de avere? Incredibil ce pensie încasează

Mihai Tudose, invitatul din această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies