AVERE Mircea Diaconu. Câți bani a reușit să strângă actorul și ce scrie în declarația lui de avere? Incredibil ce pensie încasează

,
avere mircea diaconu
Ce avere are Mircea Diaconu[Sursa foto: Facebook]

AVERE Mircea Diaconu. Iată ce scrie în declarația de avere a actorului și ce sumă de bani are în cont fostul candidat la președenție.


In articol:

AVERE Mircea Diaconu. Implicarea în politică a lui Mircea Diaconu a atras atenția asupra averii acestuia. Pentru că a candidat la președenție, actorul a fost obligat să completeze o declarație de avere, astfel că s-a aflat ce proprietăți și bunuri deține acesta, dar și ce sume de bani are în cont.

AVERE Mircea Diaconu. Cum arată declarația de avere a actorului?

AVERE Mircea Diaconu. Actorul Mircea Diaconu a reușit ca de-a lungul timpului să strângă o avere impresionantă, după cum o demonstrează declarația de avere completată de actor în anul 2019. Deși la bază este actor, Mircea Diaconu s-a implicat și în politică în ultimii ani, acesta obținând funcții importante. A fost europarlamentar independent, senator, vice-președinte al Comisiei pentru Cultură și Educație și a candidat și pentru funcția de președinte al României, acesta participând la alegerile prezidențiale din 2019. 

Mircea Diaconu a completat o declarație de avere în luna iunie a anului 2019 din care reiese că, de-a lungul timpului, cunoscutul actor și politician a reușit să strângă o avere impresionantă. Astfel, potrivit informațiilor oficiale, Mircea Diaconu deține 5 terenuri intravilane, trei dintre ele obținute prin contract de vânzare-cumpărare, iar 2 primite drept moștenire. Două terenuri sunt în București, unul în Ilfov, iar alte două în Argeș.

Pe lângă cele 5 terenuri, în declarația de avere a lui Mircea Diaconu scrie că actorul și politicianul mai deține două case de locuit în București și Ilfov, o casă de vacanță în Argeș, un grajd în Argeș și un apartament în București.

AVERE Mircea Diaconu. Actorul este posesorul a trei autovehicule, după cum urmează: un Citroen Mehari, un ARO 10 și un SMART, toate obținute prin contract de vânzare-cumpărare.

Averea lui Mircea Diaconu constă în terenuri, locuințe și mașini, actorul și soția acestuia preferând să nu investească în bijuterii sau obiecte de artă.

În ceea ce privește activele financiare, în declarația de avere a lui Mircea Diaconu scrie că acesta are 4 conturi curente deschise la ING, dar și un depozit bancar la aceeași bancă. 

Citeste si: AFLĂ: Cine este, de fapt, Diana Lupescu, soția actorului Mircea Diaconu?

pensie mircea diaconu
Mircea Diaconu încasează o pensie de vârstă și una de merit[Sursa foto: Facebook]

AVERE Mircea Diaconu. Ce pensie încasează lunar Mircea Diaconu?

AVERE Mircea Diaconu. Actorul obține venituri importante și din pensie. Astfel, Mircea Diaconu  are o pensie generoasă de vârstă, având în vedere că acest venit i-a adus în conturi, într-un singur an, 37752 lei. Actorul încasează și o pensie de merit, care în decursul unui an ajunge la valoarea de 52092 lei. În anul 2019, în declarația de avere a lui Mircea Diaconu scria că acesta a primit o indemnizație anuală de 81 239 euro în urma mandatului de europarlamentar. Tot din partea Parlamentului de la Bruxelles, Mircea Diaconu a încasat în decursul unui an 69,674,02 euro și 244, 527,02 RON. 

Din drepturi de autor, în 2019, Mircea Diaconu a câștigat 2,095 RON.

Mircea Diaconu va fi invitatul lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată marți, 27 iulie 2021, la Kanal D, începând cu ora 22:30. Actorul va fi pus în situația de a răspunde la cele 40 de întrebări venite din partea jurnalistei, întrebări care vor viza atât cariera politică a lui Mircea Diaconu, cât și cea artistică, dar și viața personală a acestuia. 

Citeste si: Mircea Diaconu vine marți, 27 iulie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mircea Diaconu, surpriza alegerilor europarlamentare!

BREAKING USR a validat lista de miniștri și forma finală a programului de guvernare

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 20 iulie 2021 - VIDEO Mihai Tudose, invitatul lui Denise Rifai

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 13 iulie 2021 - VIDEO. Damian Drăghici, față în față cu Denise Rifai!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies