Cum s-au cunoscut Mircea Diaconu și Diana Lupescu? Povestea lor de dragoste este demnă de un scenariu de film. S-au căsătorit după doar o lună

,
Cum s-au cunoscut Mircea Diaconu și Diana Lupescu?
Mircea Diaconu , despre relația cu soția sa

Mircea Diaconu a făcut dezvăluiri uimitoare despre mariajul cu soția sa, Diana Lupescu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar și acum după 40 de ani de la căsătorie. Cum a început povestea lor de iubire?


In articol:

Mircea Diaconu a vorbit pentru prima dată despe mariajul cu soția sa. Cei doi formează un cuplu de peste 40 de ani, iar povestea lor de iubire este demnă de un scenariu de film.

Cum s-au cunoscut Mircea Diaconu și Diana Lupescu 

Actorul și frumoasa sa soție sunt un cuplu demn de urmat, pentru relația de care o au de mai bine de patru decenii. Mircea Diaconu a povestit că și-a întâlnit sufletul pereche la Costinești, la un festival de film. A fost dragoste la prima vedere, iar în acea zi au stat ore în șir la discuțăii, însă soarta i-a adus împreună abia în toamnă, când actorul a apelat la ajutorul unei vechi prietene pentru a face rost de numărul Dianei Lupescu, de la care nu a mai putut să-și ia gândul.

Cum s-au cunoscut Mircea Diaconu și Diana Lupescu?
Povestea de dragoste dintre Mircea Diaconu si Diana Lupescu

”Mă întâlnisem cu ea vara când era singurul festival de film, în anii 80. În Costinești. Am avut de prezentat un film. Am stat de seara până dimineața. Am stat să mănânc ceva. Au fost mai mulți, inclusiv ea. Am rămas amândoi. Am pălăvrăgit de viață, cum vorbesc doi oameni. Atât.

Dimineața la 3 am plecat. A venit toamna și mă întâlnesc cu o critică de film și am întrebat-o ce număr de telefon avea Diana Lupescu.

M-am dus acasă și l-am ținut minte dintr-o singură spunere. Stăteam acasă, casa mea pe care o am și astăzi”, a declarat actorul.

Imediat după ce a făcut rost de numărul Dianei, actorul nu a stat pe gânduri și a sunat-o. Cei doi și-au dat întâlnire în Bacău, la o cafea, la doar câteva ore distanță.

Mircea Diaconu și Diana Lupescu s-au căsătorit după o lună de relație

Mircea Diaconu a cerut-o pe Diana Lupescu în căsătorie încă de la prima întâlnire, iar răspunsul ei a fost afirmativ. După o lună cei doi s-au căsătorit, iar fercitul eveniment a avut loc într-o comună din Argeș. Luna de miere au petrecut-o la Sinaia, unde au închiriat o cabană. Actorul si soția sa au împreună o fată și un băiat, Ana și Victor.

Cum s-au cunoscut Mircea Diaconu și Diana Lupescu?
Mircea Diaconu si Diana Lupescu s-au căsătorit dupa o luna de relatie

Mirecea Diaconu a povestit că și-a ținut soție de mână abia după nuntă.

”Și am dat telefon seara, nu vorbisem de vara trecută. I-am spus că s-ar putea să trec prin Bacău și am întrebat-o dacă îmi dă și mie o cafea. Ea mi-a zis da și am sunat la gară, dar ceva mă împingea. Nu aveam niciun plan și am aflat că la 6 pleca trenul. La 9 am ajuns la Bacău. Am dat telefon și i-am zis că am ajuns.

Mi-a spus cum să urc la apartamentul ei. Era singură acasă, mama era la serviciu. Mi-a făcut cafeaua în bucătărie, am mers într-o mică sufragerie. Fără să am un plan, din nou, am întrebat-o dacă aș cere-o în cașatorie ce mi-ar zice. După 2, 3 secunde mi-a spus că ar fi de acord. Seara am plecat cu avionul, am băut cafeaua iar… de atunci încoace, bem mereu cafeaua împreună.

Și am mai întrebat-o o dată și am stabilit că peste o lună ne căsătorim. Noi ne-am ținut de mână pentru prima dată după ce ne-am căsătorit.”, a adăugat Mircea Diaconu.

Citeste si: AFLĂ: Cine este, de fapt, Diana Lupescu, soția actorului Mircea Diaconu?

Mircea Diaconu, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mircea Diaconu este invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde va răspunde celor mai controversate și inedite întrebări din cariera de actor și om politic, precum și despre viața de familie și relația pe care o are cu soția sa.

Cum s-au cunoscut Mircea Diaconu și Diana Lupescu?
Mircea Diaconu, la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Urmărește un interviu de excepție cu Mircea Diaconu în cardul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citeste si: AVERE Mircea Diaconu. Câți bani a reușit să strângă actorul și ce scrie în declarația lui de avere? Incredibil ce pensie încasează

 

Citește-ne pe
Citește și:

AVERE Mircea Diaconu. Câți bani a reușit să strângă actorul și ce scrie în declarația lui de avere? Incredibil ce pensie încasează

Program de guvernare: 315 km de cale ferată modernizate, trenuri electrice și pe hidrogen cât şi dezvoltarea reţelei de metrou în Bucureşti şi Cluj-Napoca

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

AFLĂ: Cine este, de fapt, Diana Lupescu, soția actorului Mircea Diaconu?

Mircea Diaconu vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies