Tocmai acum s-a aflat. Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu? Ana are o pasiune ieșită din comun

,
Tocmai acum s-a aflat. Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu?
Cu ce se ocupa fiica lui Mircea Diaconu?[Sursa foto: Facebook]

Fiica lui Mircea Diaconu este o persoana discretă în spațiul public, în ciuda faptului că tată său este o persoană publică. Abia acum s-a aflat cu ce se ocupă Ana Diaconu, aceasta are o pasiune cu totul ieșită din comun.


In articol:

Ana este fiica lui Mircea Diaconu și a Dianei Lupescu. Aceasta este o persoană foarte discretă, iar aparițiile sale publice sunt extrem de rare.

Fiica actorlui a decis să urmeze o altă cale în viață, cu totul diferită de cea a părinților săi. Cu ce se ocupă Ana Diaconu?

Cu ce se ocupă fiica lui Mircea Diaconu?

Mircea Diaconu are doi copii, pe Ana și pe Victor. Familia actorului este una foarte unită, și totodată foarte discretă. Ana nu a urmat calea părinților săi, încă de la o vârstă foarte fragedă s-a îndrăgostit de echitație și s-a dedicat total acestei pasiuni. Fiica actorului a devenit campioană în branșă. De asemenea, și fiica Anei a devenit pasionată de cai și de competiție.

Tocmai acum s-a aflat. Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu?
Ana Diaconu este pasioata de echitație[Sursa foto: Facebook]

Mircea Diaconu a spus despre fiica sa că nu și-a dorit niciodată să fie celebră, aceasta a ales discreția în schimbul faimei.

”EA a crescut în teatru, fiind mică în perioada cumplită a turneelor prin case de cultură neîncălzite, trenuri moarte.

Vai de viața noastră, cum umblam răciți. De nu știu cate ori am adus-o cu sania pentru că nu aveam voie să circulăm cu mașina. O data mi s-a întâmplat, ca la intoarcere să adoarmă pe sanie. Nu am avut încontro și am legat-o cu cureaua de la pantaloni să nu cadă. EA A VAZUT TETRUL DIN INTERIOR, DIN BURTA SA, cu MIRACULOS și FANTASTIC așa cum pare din afara.
NU O INTERESEAZĂ”,
a psus Mircea Diaconu despre fiica lui.

Citeste si: AVERE Mircea Diaconu. Câți bani a reușit să strângă actorul și ce scrie în declarația lui de avere? Incredibil ce pensie încasează

Ana Diaconu i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis

Ana Diaconu a declarat la un momendat că are o afinitate politică ca orice cetățean.

De asemnea, ca fiecare cetățean are și nemulțumiri, aceasta i-a trimis o scrisoare lui Iohannis prin care i-a transmis aprecirea și rezonața cu privire la părerea lui în ceea ce privește formațiunea politică PSD.

Tocmai acum s-a aflat. Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu?
Ce meserie are Ana Diaconu?[Sursa foto: Facebook]

”Singurul politician de carieră în care am crezut cu adevărat a fost Crin Antonescu. Avea discurs, prezenţă de spirit, inteligenţă, avea sare şi piper. Nu mi-ar fi fost ruşine niciodată cu un astfel de preşedinte. Dar ceva s-a întâmplat …brusc! Am căutat explicaţii, scuze, am încercat să inţeleg însă oricât de subiectivă şi părtinitoare am fost, nu am reuşit!”, a spus Ana Diaconu.

Mircea Diaconu, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mircea Diaconu, actor și om politic, este invitat în această seară în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde va răspunde la cele mai inedit întrebări din viața de actor, de politician, dar și din viața de familie, în cadrul unui interviu de excepție, de la ora 22:25, la Kanal D.

Tocmai acum s-a aflat. Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu?
Mircea Diaconu la 40 de intrebari cu Denise Rifai[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum s-au cunoscut Mircea Diaconu și Diana Lupescu? Povestea lor de dragoste este demnă de un scenariu de film. S-au căsătorit după doar o lună

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum s-au cunoscut Mircea Diaconu și Diana Lupescu? Povestea lor de dragoste este demnă de un scenariu de film. S-au căsătorit după doar o lună

Miron Mitrea, critici dure după Congresul PNL: 'Iohannis a câștigat alegerile din PNL cu omul cel mai servil. M-a izbit lașitatea liberalilor'

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

AVERE Mircea Diaconu. Câți bani a reușit să strângă actorul și ce scrie în declarația lui de avere? Incredibil ce pensie încasează

Mircea Diaconu vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies