Mircea Diaconu vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D!

,
40 de intrebari cu denise rifai
Mircea Diaconu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mircea Diaconu, unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți actori ai generației de aur a scenei românești, vine marți, 27 iulie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:15, la Kanal D!

Debutul sau în cinematografie a avut loc în 1971, cu filmul “Nuntă de piatră”, iar de-a lungul vastei cariere acesta a jucat pe scena celor mai mari teatre din București- Național, Bulandra și Nottara, în cel din urmă ocupând și funcția de director vreme de 10 ani.  De asemenea, printre rolurile memorabile care l-au consacrat în cinematografie amintim “Filantropica”, unul dintre cele mai cunoscute filme românești de după Revoluție.

denise rifai kanal d
Mircea Diaconu în platoul “40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 20 iulie 2021- VIDEO Mihai Tudose, invitatul lui Denise Rifai

Mircea Diaconu a avut o carieră interesantă și în politică, a fost senator, ministru al culturii, europarlamentar și candidat la Președinția României.

“A fost anonimatul marea dvs. frustrare?”  “De ce nu ați jucat în telenovele?”, “De ce ați intrat în conflict cu Traian Băsescu?”,  “Va pare rău că ați încălcat legea de dragul soției?”, “Ce amenințări ați primit pentru că ați interzis jocul de bingo la TV?”,  “Ați candidat la prezidențiale ca să-l ajutați pe Dan  Barna?”,  “ Când a început să vă placă rolul de politician?”,  “Ați fi fost un actor bun la Hollywood?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Mircea Diaconu în ediția de marți a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 13 iulie 2021- VIDEO. Damian Drăghici, față în față cu Denise Rifai!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Denise Rifai, față în față cu Damian Draghici! Nu ratați marți, 13 iulie, de la ora 23:00, un interviu de excepție la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe Kanal D!

BĂTAIE DE JOC: Timișorenii sunt AMENINȚAȚI și azi că rămân fără apă caldă și căldură, după ce ieri au scăpat

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 6 iulie 2021 - VIDEO. Rodica Popescu Bitănescu, față în față cu Denise Rifai!

Cornel Dinu, față în față cu Denise Rifai

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies