Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 13 iulie 2021 - VIDEO. Damian Drăghici, față în față cu Denise Rifai!

,
Damian Drăghici 40 de întrebări cu Denise Rifai
Damian Drăghici, față în față cu Denise Rifai[Sursa foto: captura video Kanal D]

Damian Drăghici este invitatul lui Denise Rifai în această seară. Urmărește „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live la TV și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Damian Drăghici va răspunde întrebărilor dificile puse de Denise Rifai la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” din această seară. 

Damian Drăghici este un celebru artist muzical, care a activat însă și ca actor și politician.

Ca artist muzical se descurcă excelent în mai multe domenii: cântă la mai multe instrumente muzicale, compune muzică și este și producător.

Vezi Online Video ediția de marți, 13 iulie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

„Ați mințit că ați câștigat un premiu Grammy?”, „De ce ați consumat droguri?”, „A fost Damian&Brothers apogeul carierei dumneavoastră?”, „Cât timp v-ați simțit un cerșetor?”, „V-ați simțit vinovat că v-ați părăsit fiica?”, „De ce nu a fost familia mândră de dumneavoastră?”, „V-ați amenințat tatăl cu pistolul?”  sunt doar câteva dintre întrebările dificile pe care Denise Rifai i le va adresa lui Damian Drăghici în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care va fi difuzată astăzi la Kanal D, de la ora 23:00.

Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, cât și pe site-ul kanald.ro, Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului atunci când emisia are loc și la TV, la Kanal D.

Damian Drăghici la 40 de întrebări cu Denise Rifai
Damian Drăghici va trebui să răspundă unor întrebări dificile[Sursa foto: captura video Kanal D]

Citeste si: Damian Drăghici, artistul supranumit ''Omul-orchestră'', vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Artist de etnie romă, Damian Drăghici are o poveste de viață impresionată.

A părăsit România înainte de decembrie 1989, pentru a pleca în Statele Unite ale Americii. Damian Drăghici a studiat la prestigiosul Colegiu de Muzică Berklee, obținând o diplomă Alma Mater, s-a desăvârșit ulterior în muzică și a primit numeroase premii muzicale.

Provenind dintr-o familie cu o tradiție muzicală veche de șapte generații, Damian Drăghici i-a cooptat pe frații lui într-un proiect muzical de mare succes, Damian & Brothers. Printre artiștii cu care Damian & Brothers au colaborat se numără Delia, Andra, Smiley, Loredana, Dan Bittman, Ștefan Bănică, Connect-R și mulți, mulți alții.

Alături de Smiley, Damian & Brothers au avut mare succes cu hitul "Domnișoară, domnișoară", un cover după o piesă a celebrei formații Azur, "În stație la Lizeanu".

Damian Drăghici a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a doi copii. Este un artist fascinant, despre care știm multe lucruri, dar urmează să aflăm multe altele în emisiunea din această seară.

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" este difuzată în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D.

Puteți consulta AICI programul TV complet al postului Kanal D!

Citeste si: Cine este, de fapt, Cristina Stroe iubita lui Damian Drăghici si ce vârstă are! Diferența uriașă dintre cei doi

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este, de fapt, Cristina Stroe iubita lui Damian Drăghici si ce vârstă are! Diferența uriașă dintre cei doi

Victor Ponta, acuzații explozive după Congresul PNL: 'Ştiu de la liberali, de liberali care aveau Covid şi au venit că trebuia să voteze'

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Damian Drăghici, artistul supranumit ''Omul-orchestră'', vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

DAMIAN DRĂGHICI, adevărul despre boala de care suferă: „Nu este evident că am ADHD?”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies