Damian Drăghici, artistul supranumit ''Omul-orchestră'', vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Oana Iosif
Actualizat: 13 iul 2021, 14:55

Unul dintre cei mai cunoscuți și talentați muzicieni din România, Damian Drăghici este invitatul de astăzi, 13 iulie, al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cu o carieră muzicală de peste 40 de ani, Damian Drăghici, acum în vârstă de 51 de ani, este un artist complet. A studiat, încă din copilărie, mai multe instrumente muzicale, motiv pentru care a fost supranumit, de către apropiați, <omul-orchestră>. Naiul este instrumentul care l-a consacrat atât în țară, cat si peste hotare, artistul cântând, de-a lungul anilor, pe cele mai prestigioase scene ale lumii.

Citeste si: Denise Rifai, față în față cu Damian Draghici! Nu ratați marți, 13 iulie, de la ora 23:00, un interviu de excepție la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe Kanal D!

Povestea de viață a lui Damian Draghici este demnă de un film.

Damian Drăghici a plecat din țară în Statele Unite ale Americii, înainte de Revoluția din 1989.

A studiat la prestigiosul Colegiu de Muzică Berklee, a avut o evoluție uluitoare, iar în prezent, se bucură de o carieră strălucită, de-a lungul căreia a primit numeroase premii, dar, mai presus de orice, a adunat admirația milioanelor de oameni din întreaga lume.

Fondator al trupei Damian & Brothers, artistul provine dintr-o familie cu o tradiție muzicală veche de șapte generații, a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a doi copii.

Citeste si: DAMIAN DRĂGHICI, adevărul despre boala de care suferă: „Nu este evident că am ADHD?”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Ați mințit că ați câștigat un premiu Grammy?”, „De ce ați consumat droguri?”, „A fost Damian&Brothers apogeul carierei dumneavoastră?”, „Cât timp v-ați simțit un cerșetor?”, „V-ați simțit vinovat că v-ați părăsit fiica?”, „De ce nu a fost familia mândră de dumneavoastră?”, „V-ați amenințat tatăl cu pistolul?”,  acestea  sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi

adresate artistului Damian Drăghici, în această seară, într-o ediție de colecție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!