Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 6 iulie 2021 - VIDEO. Rodica Popescu Bitănescu, față în față cu Denise Rifai!

,
Rodica Popescu Bitănescu și Denise Rifai
Rodica Popescu Bitănescu și Denise Rifai

Rodica Popescu Bitănescu este invitata lui Denise Rifai în această seară. Urmăriți 40 de întrebări cu Denise Rifai și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Cunoscuta actriță Rodica Popescu Bitănescu, ce va împlini luna viitoare 83 de ani, va sta față în față cu Denise Rifai în această seară, la Kanal D.

Cu o carieră de zeci de ani în teatru și film, Rodica Popescu Bitănescu a activat mai ales în domeniul comediei, fiind distinsă cu numeroase premii de-a lungul carierei.

Vezi Online Video ediția de marți, 6 iulie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

„Ați fi fost la fel de populară fără râsul dumneavoastră inconfundabil?”, „V-a frustrat că ați fost considerată doar actriță de comedie?”, „V-au adus scenele nud un plus de popularitate?”, „Ați fost invidioasă sau invidiată?”, „Regretați că ați pus teatrul mai presus de soțul dvs.?”, „Regretați că nu aveți copii?”, „De cine vă este cel mai dor?”, „Ce vă doare atât de tare din trecutul dumneavoastră  de vi-l doriți șters?”  sunt doar câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai i le va adresa Rodicăi Popescu Bitănescu în ediția de marți a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:00 la Kanal D.

Rodica Popescu Bitănescu a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti și a jucat în sute de piese de teatru și în zeci de filme.

A activat pe scena Teatrului Național din Iași, la Teatrul Barbu Delavrancea din Capitală, iar în prezent este actriță a Teatrului Național din București.

Rodica Popescu Bitănescu și Denise Rifai
Rodica Popescu Bitănescu va răspunde întrebărilor dificile puse de Denise Rifai

Cunoscuta și îndrăgita actriță a trecut prin momente dramatice în tinerețe. În afară de problemele financiare serioase pe care le-a avut, Rodica Popescu Bitănescu a suferit de gripă spaniolă .   

“Imaginați-vă, să ai o casă cu strictul necesar şi deodată, în 11 iunie 1948, ți se ia tot.

Mama a luat cu mine câinele care se numea Tâc-Tâc, că dădea din coadă. Imaginați-vă ce au simțit părinţii mei.  Tata a ieșit din pușcărie la 50 de ani cu frică. Era perioada gripei asiatice, pe care am făcut-o eu, acasă la mine.

Dintre toţi studenţii din cartierul ăla, doar pe mine m-a găsit. Stăteam într-un cartier boieresc, într-un subsol cu igrasie şi fără aer, cu ferestre la pământ.

În acea perioadă, am avut această boală, care s-a manifestat cu hemoragie pe nas.

Şi aşa am ținut-o până am ajuns dintr-o musculoasă un bețișor, piele şi os, fără mușchi, fără nimic.

Sunt complexată şi acum. Mi-am dorit să fiu grăsuță şi să mănânc mult, că foamea m-a înnebunit. Noi am fost victime colaterale”, a declarat, recent, actrița pentru playtech.ro.

Urmărește o ediție de colecție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” în această seară, de la ora 23:00! Poți urmări emisiunea atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa kanald.ro/live.html de pe smartphone, tabletă sau laptop.

Citeste si: Rodica Popescu Bitănescu, dezvăluire de senzație. De ce nu are copii? I-a ascuns secretul soțului ei timp de 45 de ani

 

Citește-ne pe
Citește și:

Rodica Popescu Bitănescu, dezvăluire de senzație. De ce nu are copii? I-a ascuns secretul soțului ei timp de 45 de ani

OFICIAL | S-au găsit încă 6 paturi libere pentru bolnavii de COVID în Capitală. Doar 16 locuri libere la nivel național

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Rodica Popescu Bitănescu a avut gripa spaniolă. Prin ce chin a trecut actrița: "Am ajuns piele şi os, fără mușchi"

Doamna teatrului românesc, Rodica Popescu Bitănescu, vine marți, 6 iulie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies