Rodica Popescu Bitănescu, dezvăluire de senzație. De ce nu are copii? I-a ascuns secretul soțului ei timp de 45 de ani

Author: Ana Dinu
Actualizat: 27 iul 2022, 11:10
Rodica Popescu Bitanescu, de ce nu are copii?

Rodica Popescu Bitănescu a vorbit pentru prima dată despre cel mai sensibil subiect din viața ei. Actrița a dezvăluit care este motivul pentru care nu și-a dorit niciodată copii. Aceasta a ținut secretul ascuns de soțul ei timp de 45 de ani.

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai consacrate actrițe pe care România le are. Este cunoscută pentru rolurile de excepție în diferite filme românești. De curând, marea doamnă a teatrului românesc a făcut declarații uimitoare din viața personală, pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor într-un stil admirabil.

De ce nu are copii Rodica Popescu Bitănescu?

Rodica Popescu Bitănescu a obișnuit publicul cu discreția admirabilă pe care a ținut-o de-a lungul anilor despre viața ei privată.

Într-un interviu de excepție acordat lui Denise Rifai, marea doamnă a filmului românesc și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai inedite și surprinsătoare detalii din viața ei.

Celebra actriță este căsătorită de 45 de ani cu Mircea. De-a lungul anilor admiratorii s-au întrebat de ce nu are copii, iar presa a încercat să afle cât mai multe detalii despre acest subiect, însă niciodată nu a acceptat să vorbească.

La un moment dat, în presă a apărut că Rodica Popescu Bitănescu nu-și dorește copii, imediat actrița a ținut să clarfice aceste zvonuri și a precizat că nu este adevarat. Ba din contră iubește copiii.

Citeste si: Rodica Popescu Bitanescu i-a dat replica Cezarei Dafinescu: "Nu am niciun scandal, nu am nimic cu niciuna, de ce le e frica de dublura?"

Cu ochii în lacrimi a povestit într-un interviu acordat lui Denise Rifai, că există un motiv pe care doar ea și Dumnezeu îl știe.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Ştii ce suporţi şi atunci când ai copii, şi atunci când nu ai. Deci, fiecare trebuie să se gândească bine la ce face. Eu m-am gândit şi nu discut despre asta.

Am şi eu nişte motive. Sunt ale mele. Le ştiu eu. Le ştie Dumnezeu. Poate într-o carte am să le scriu”, a spus actriţa.

Actrița a clarificat situația și a precizat că ceea ce se zvonea prin ziare, că nu-și dorește copii nu este deloc adevărat și nici faptul că a ales cariera în locul familiei.

”Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii.

Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copiii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesa este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”,  a subliniat Rodica Popescu Bitănescu.

Rodica Popescu Bitănescu, invitată la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marea doamnă a teatrului românesc, Rodica Popescu Bitănescu este invitată în această seară în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde va oferi un interviu de excepție, în premieră. Actrița va face dezvăluiri zenzaționale din viața personă, dar și din cariera sa longevivă.

Urmărește o ediție de excepție ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, în această seară de la 23:00, la Kanal D.

Citeste si: Doamna teatrului românesc, Rodica Popescu Bitănescu, vine marți, 6 iulie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”