Mihai Mărgineanu nu s-a îndrăgostit niciodată de soția lui. Ce a simțit artistul, de fapt, atunci când a cunoscut-o: „Este un noroc”

Author: Lavinia Medrea

Ce a simțit artistul, de fapt, atunci când a cunoscut-o

Sursa: Captură KANAL D

În ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Mihai Mărgineanu.

În ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Mihai Mărgineanu, un îndrăgit cântăreț român.

Mihai Mărgineanu nu s-a îndrăgostit niciodată de soția lui

Mihai Mărgineanu este cunoscut, în special, pentru piesele care l-au consacrat, fiind și cele mai cunoscute piese ale artistului, respectiv „Mă iubește femeile” și „Paraschivo”, piese care s-au auzit la multe petreceri ale românilor de-a lungul timpului.

Citește și: Mihai Mărgineanu între viața de actor și cea de pilot. Biografia impresionantă a cântărețului

Despre soția lui Mihai Mărgineanu nu se cunosc multe. O cheamă Andreea, s-au căsătorit acum 14 ani și este unica femeie care a reușit să-l convingă pe artist să se însoare, dat fiind faptul că nu-i plăceau nunțile. Mihai Mărgineanu se consideră norocos pentru faptul că iubește o asemenea persoană precum este soția lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce a simțit Mihai Mărgineanu când și-a cunoscut soția

„Cât de mult vă iubiți nevasta?”, este întrebarea cu numărul 13, adresată de Denise Rifai.

„Foarte mult, eu am avut mare noroc să nu mă îndrăgostesc din prima, adică eu mi-am iubit nevasta din prima.

Mie mi se pare că îndrăgostitul cu dragostea nu au treabă una cu alta, îndrăgostitul e o stare pe care foarte multă lume o consideră dragoste. Nu, e total diferit, după părerea mea umilă, un bătrân trecut prin viață. Am avut noroc s-o iubesc din prima, și atunci orice mi-ar face ea eu tot o iubesc, nu am ce să-i fac. Faptul c-o iubesc este un noroc. Dacă nu o iubeam, nu era bine deloc nici pentru mine, nici pentru ea, pentru nimeni! Și nu pentru că am urmat sfatul lui taică-miu, cu asta nu te joci, să-ți spui tu că
o s-o iubesc sau o să-l iubesc, așa s-a nimerit. Este totul un noroc, tot un 6-6 pe care îl dai sorții la jocul de table.

Citește și: Mihai Mărgineanu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Apropo, să știi că știu să joc și alte jocuri, nu doar table. Dar sunt foarte bun jucător de table și mi-am dat seama că atunci când ai o stare psihică bună câștigi.

Cred că și în viață e la fel. Eu îmi iubesc foarte mult soția și foarte mult familia, și încerc să nu fiu atât de ordinar și de urât și de prost și de cum aș putea să fiu în realitate dacă nu m-aș controla un pic”,  a răspuns Mihai Mărgineanu.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!